fyfan vad arg jag blir

Dömd pedofil drev friskolor

År 2000 fick en dömd pedofil tillstånd att bedriva friskola i Stockolmsområdet. Han hade då nyligen avtjänat ett fängelsestraff för sexuellt umgänge med barn men fick trots det tillstånd av Skolverket att driva tre skolor.

läs artikeln här:  http://www.nyhetskanalen.se/1.1997561/2011/01/31/domd_pedofil_drev_friskolor


du får ta mig som jag är

Hatar att missa hår på benen när man rakar sig.. GAH! Och trasiga hälar.. Och finnen som inte vill försvinna från fejset! Nu ska jag ta ett glas vatten innan jag ska sova. P3 är på såklart.
Natti natti!


förjävligt


för en lång lång tid



Ni fattar inte hur skönt det var att sova till åtta en måndag. Fast inte heller hur det är att vakna upp flera gånger på natten för att man varit hungrig. Eller att en klasskompis smsar så man vaknar 45 minuter innan man ska upp.
Det var iaf bättre att trippa runt i nordstan än att stå och baka så att man får ryggskott!
Men skönt att slippa vara i samma rum som T:s syster (inget illa menat!) imorgon och vara så spänd och nervös att hon ska känna igen mig att jag gör allting klumpigt och fel!


vårsolen



You really got me now... nanana.... NI KAN LÅTEN. Det vet jag. För jag kan inte fortsättningen. Bajs. Jag bet sönder min läpp förut. Och efter min dusch kliar hela kroppen. HELLO BODY LOTION. How awesome är inte jag då? Hej hå dubbelmacka. Imorgon har jag sovmorgon också. DO THE CRAZY DANCE <3


södermarken



Som ni ser har vi lekt runt lite med designen men nu saknas bara en passande header.. Allt är bara.. Svart.. Svart.. SVART! ;) Lars Winnerbäck har spelats HELA morgonen och jag är lite smått besatt idag.  Det är söndag och jag är trött och seg som en jävla mupp. På måndag och tisdag ska vi fokusera på ett arbete... Tror jag. Och en snabbvisit av T på tisdag! Förhoppningsvis.. ;)


sunday.. bloody sunday



Såhär känner jag mig just nu..


say yes



Hallå kaboom kazam hey baberiba. Imorgon blir det förmodligen en ny design..! Bra va? Herregud, jag läser Dessies blogg för mycket.  Snart ska jag krypa ner i mina nya och fräscha sängkläder och somna till P3. Något speciellt med en bäddad säng med nytvättade lakan, kudde och täcke. MUMS!
Stillde just min hunger med ost. Mums.
Jag vill ha pengar. NU! Eller ja. Imorgon kanske. Eller nja. Jag har nog ändå ingen ork att spendera något imorgon.. Fast ändå trevligt att man vet att man har pengar där..? Äsch. Ba ge mig dom.

Bon iver och Elliott Smith spelas nu i min ASLEEP lista på spotify. Vafan va det för namn på en lista fresten. Jag är så dålig..!

Min brors kompisar var här förut. ÅÅÅÅH. Varför ska de vara så snygga för?

Jag saknar honom.


upponer och allt



Mätt. Som. En. Plätt
Snart ska jag pallra mig ner till ica med Hanna och Olivia - hårfärg och nötter ska införskaffas!



hanna



Det första jag gör när jag vaknar är att städa mitt rum. Det krävdes dock två koppar kaffe för att orka med dammsugningen.. Och kaninburen. Blev lite skrajj utav min ena kanin som var typ.. Helt borta i andra tankar?
Jag vet inte. Bion blir inte aaaaaaaaav. HÄHÄ. Love på att inte ha pengar till tågkortet. Snart kommer resten av familjen hit så vi kan fira min storebror. Måste sätta på mig strumpor.. KRAM!


bildbomb last night


vi drack te


och jag tyckte de va coolt att man hade brödrosten på fönsterkarmen


vi la tepåsar och en äppleskrutt i ett gulligt glas


retro retro retro


hos hanna öppnar man vissa förpackningar upponer


bra.musik


jag lekte lite


vi gjorde smothii...e...  ?!?!



myspys!



sedan gjorde vi mer te och glodde på disturbia - där jag vred mig så mycket i soffan att min blus gick sönder.
Sedan somnade jag till bedtime stories..


nanana.. lena





kvack kvack




Hähä. Vad vaaaar det jag sa?! Vi stod still mellan två stationer i 40-50 minuter.. Kom för sent till andra lektionen. Men provet jag och Sandra kom dit för gick grymt bra! *stolt*
Nu har jag tagit ur diskmaskinen och gjort ordning diskbänken.. VUXENPOÄNG. Haha, hej helg?
Imorgon blir det att fira storebror och sedan kanske bio med Jespas!

Och storasyster, jag går inte upp tidigare för att västraffik fuckar med tiderna! Asbra ursäkt ju..


you've done it again



Ni kanske undrar varför jag sitter på en dator.. Denna tiden på dygnet? Eller så gör ni inte det.. Jag berättar ändå!
Första lektionen började 8.50 - vilket är superb att ta 8.01 tåget. När jag kom ner till stationen är detta tåget inställt. Jaha. OFC. Det ska sedan gå ett tåg 8.16 - det beräknas vara vid min station 8.53. Klockan var då ~ 8
ALDRIG ATT JAG STÅR OCH VÄNTAR PÅ ETT TÅG I DENNA KYLAN I EN TIMMA. Som jag känner västraffik rätt, kommer vi åka riktigt, riktigt segt och kanske stå stilla mellan stationerna.
Jag gick hem. Nästa lektion börjar runt 11 eller något. Jag ska ta tåget 10.16. Uhhhh. Gå ner igen. LivsmedelskunskapsPROV, here i come. Nu ska jag plugga.




skinny girl



http://justvendela.blogg.se/


GRYM BLOGG. Lite komplex att hon kan använda kläder jag inte kan.. Men baow shikka baowaw..


p3 missbrukare



Nu ska jag snart lägga mig med livsmedelsboken.  Elin ska ligga med livsmedelsboken.
Jaja. P3 är på. Såsom resten av dagen. Att gå ner för backarna gick bra. Det var skönt. Det ni.
Fick med mig grahamsmjöl och filmjölk hem som jag använde till brödet förut.
Det blev bränt fresten.

Godnatt


världens godaste bröd!

Ingredienser:

  • 4 dl vetemjöl
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 3 dl rågsikt
  • 4 dl blandade frön t.ex: linfrö, rågkross, solrosfrön, vetekli
  • 4 tsk bikarbonat
  • ev. 1 tsk salt
  • 0,5 dl olivolja
    • eller matolja
  • 0,5 dl mörk sirap
  • 1 liter filmjölk

Gör så här:

Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, rågsikt, bikarbonat och salt i en stor bunke.

Häll på olja, sirap och filmjölk och rör om till en jämn smet.

Häll smeten i smorda avlånga formar.

 

Grädda i nedersta delen av ugnen i 175 grader i 100 minuter.

(Under tiden bröden gräddas blir de mörkare och mörkare. Färgen kommer från den mörka sirapen. När de är klara ska de vara riktigt mörka.)


ge oss vår för helvete




Hejja hejja. Nu ska jag bege mig ner till centrum för att öppna dörrarna till träningen. SJÄLV. Håll tummarna att jag inte fryser ihjäl där ute. Jeansen är på! Go go go.


ge mig, ge mig, ge mig



http://www.monki.com/



godmorgon!


Cutiies!

Vaknat nu! Avnjuter en kopp kaffe i köket med P3 i öronen och har precis anmält mig sjuk. Snart blir det havregrynsgröt och tidningsläsande! Det är ruggigt fint ute nu, men svaaajnkallt?! Jag får se framåt dagen! Först frukost och en dusch!


Att bli sams med en kompis



Det gillar vi starkt! Han känner mig ut och in och ni vet att jag pratar om tobias! <3

Annars då? Jag blev lite vilsen när Hanna gick och Mr.Smith begav sig till andra trackter. Dagen har gått knasfort och imorgon ska jag skolka från den enda lektionen vi har. Ta tag i livsmedelskunskapen och laga mat. Riktig jävla mat. Önska mig lycka till? Kanske en promendad om vädret håller. Jag måste börja träna. Börja tänka. Fast det behövs ju inte alltid med en promenad för att göra detta.


att drömma till



NATTI


uhuhuh



Sega, jävla tisdag.. Jag är trött som en jävla åsna och känner lite sympati för Nisse som går till halv 6 idag ??!?!?!
Skönt med en jäkligt kort torsdag iaf!

Nu har jag klurat ut någonting mer att skriva men.. DET GÅR BARA INTE.


Dag 29 – Mina ambitioner

Stryka den? PÖÖÖSSS


love child



Uuh. Fett hår, fett lår, fett allt.
En dusch, tvätta av mig allt äckelpäckelblää.

Jag drömde om Andreas Wijk inatt. Vad tusan var det om egentligen? Den sötnosen och jag var på ett första möte.. Date-liknande.. Uhuhu. Ge mig honom bara <3

Våran lilla trio i bageriet är nog lite för förvirrade btw. Men vi har ju kul ändå!
Förresten så ramlade jag på en gubbe idag. Jättekul, verkligen.


den svarta saken där..



HEJ HEJ HEJ!
Idag tog jag med mig Hanna ut och gick. Stackarn var bakis som en potatis men tur att alla inte är likadana när man är det! Hon klarade sig ju utmärkt ;)  Vuxenpoäng Hanna!

Nu sitter jag och gäspar till Andreas Grega baby. Jag är fortarande frusen! Trots att mjukisbyxorna är på. Det får bli en kopp te innan läggdags..!


4 från idag




promenad genom stan



Ja, då blir dendär promenaden till slut klar. Mamma håller på med maten och jag ska gå runt sjön med Hanna. Kameran är med! Håll tummarna att solen tittar fram.. På bilden ser man hur det ser ut utanför mitt fönster..
NU SKA JAG KLÄ PÅ MIG KLÄDER! (;


back to paris



Det blev inte så sent igår. Gick å la mig och somnade gott efter klockan hade slagit ett.
Jag drömde om Paris och dess Eifeltorn. Jag drömde om jag-ska-hoppa-ner-från-eifeltornet-om-du-sviker-mig-ted som sjöng till mig. så. jävla. konstigt.


godmorgon från floda




Dag 28 – Det här saknar jag


När jag Ellinor, hennes pappa och Louise åkte till Ullared. Jag hade 20-30 spänn med mig. Blev sugen på avokade när de andra svängde in i lerum och köpte med mig. Smartass hade inte ens sked. Hurfan klarade jag det?


När det var spännande att ta pendeln in till stan.


När mobilkameran tog snyggare bilder än själva kameran.


Vår trio :p


in the backseat of your car..




*dör*




här sitter jag upp och ner


Det bleeeeeev inget. Jag sitter fortfarande och lyssnar på p3. Duschen blev iaf av och nu är jag fräsh och fin! Min brorsdotter och hennes föräldrar är här så det blir väl att mysa med dom resten av kvällen..! Imorgon ska jag plugga. Kläderna ligger nu i garderoben och tvättkorgon ist för på golvet och handdukarna är upphängda. Vuxenpoäng! Nja. Detta kanske är sånnahär saker man ska göra varje dag.
Ikväll blir det tacos! Möööms. Igår fick jag världens godaste kycklingsallad med fetaost och färska champinjoner! Det var.. Grymt.


finnar på hakan



Någon dag kanske jag kör över dig här utanför..

Omg. Godmorgon! Jag sitter just nu i sängen och lyssnar på p3:s tracks! Uuh, Håkan är grym. Idag ska jag träffa Jonathan... Och som ni förstår träffade jag ju inte Mr.Smith igår.. HAHA. Han gillar egentligen inte att jag skriver om honom här.. MEN. Nu har han varit en idiot ;) SO in yah face... Bitch.
Jag avslutade natten med tårar framför Dagboken. Snor på tröjan och salta tårar mötte munnen. Gaha. Dagen efter är ju alltid bättre! Duschen väntar.. Fast Jonathan har säkert inte ens vaknat. Liten stund till vid datorn alltså!


bite me

Nu stänger jag ner denna tidsboven, tvättar bort sminket, dricker vatten och en värktablett, borstar tänderna och sätter på en film innan jag somnar. GODNATT.


repris

http://www.tv3play.se/play/239262



<3


drömelin!



Visste ni att jag försvinner i himlen ibland? Jag kan sitta och glo i tomma intet i flera timmar. Helt sjukt egentligen. Men så ere!


always be your soldier



Jag som trodde kylan var över! Gud så fel jag hade. Det är nästan så att någon vill få mig förstå att drömmen om våren är långt borta. LÅNGT borta. Tåget var självklart försenat imorse också <3 Stå och frysa i en havtimma är inte det mysigaste när ens näsborrar fryser fast och näsan blir svår att känna av. Man blev riktigt sugen på att fortsätta försova sig. Till råga på allt har vi bytt ut våran tröga engelskalärare. Fast nu kanske vi lär oss mer.. Men.. Åh vad jobbigt. NEEEJ. Jag skoja.

Eller..?


dagens sms



Haha, jag vaknade nyss ändå, elin! Kanske drar mig inåt stan sen:) har du sett Fridah Jönsson i dagens metro? Så galet lik dig:)


eller...?



Uuuuh. Jag har varit begravd.. Sedan i förrgår kanske? Jag har faktiskt pluggat. Och sovit. Helt sjukt. Idag har jag skrattat mycket också. Herregud vad jag skratta. Nästan så jag kissa på mig. Nej nu blev det äckligt. Men bollar ÄR läskiga. Och det ÄR kul att göra trötta gubbar som sitter trängs intill en på tåget irriterande med sitt skratt! 

SIKKEN BRA VECKA DET HAR VARIT VA?! Ja. JAJJAMÄNSAN.

På lördag ska jag träffa Jonathan! Och kanske den blyga mr.smith på fredag..? Det värsta av allt är kanske att jag är för blyg. Herrejävlar alltså. Ta några shots innan, sedan READY TO GO.
Jag skojar.

eller....?



godnatt ;)






ge mig sommaaaar



allt från h&m!


skinny girl



SÅ MÅNGA BROAAAAR JAG BRÄÄÄÄNT!!!

Alltså. Naj. Imorgon ska jag baka igen.. Få ont i ryggen igen.. Hoppas på en minst lika glad busschaffis! 
Plugg plugg till matte- och hygienprovet. GO GO GO. Här ska vi ligga i och veckan ska gå supersnabbt! Och kaffe kaffe på elevcaféet - ATT JAG INTE MÄRKT DET TIDIGARE. Här slösar jag 20 lappar på en kaffe på pressbyrån när jag kan få en kopp för 5. Typiskt såhär i efterhand. Mamma tyckte de va knas att jag inte upptäckt denna lycka på ett halvår. Seg får man lov att vara första året tycker jag..! :)

NU BÖRJAR TOP MODEL


Dag 27 – Min(a) favoritplats(er)



1: Här i floda, en gunga. ÅÅÅH vad jag är knasig. Men fasen var skönt det är att krasha där en stund när man inte orkade upp för backarna den sommaren! Förlora flera dagar i dendär.. Så härlig!

2: Göteborg! Fin utsikt i slottskogens djur.. Sak. Ååh, görmysigt.

3: Framför en konsert på Liseberg. Det finns inget mysigare.. ;)

4: Den hade jag inget kort på.. Men i skåne finns en ek på en trädgård på pappas låtsasmammas tomt som är göööörmysig att sitta under och bara tänka. (jag vet att flera av mina syskon har denna plats som favorit!)


sailing to nowhere



Bjud aldrig mig på wienebröd. Gissa vad vi fick tillverka i bageriet idag? Jo just det. Wienebröd. Har ni gjort det? Förjävligt. Fick ångest. Fat. Fat. Och ännu mer. Det var ju tur att detta inte äts lika ofta som kanelbullar. Ja. Det var jävligt tur. Herrejisses. Jag tror jag aldrig har sett så mycket.. JAJA. Men iaf.

Dagen har varit typ.. O-M-G vilket humör! Begav mig till skolan helt ensam, framsteg, och log som en jävla idiot där för mig själv.. Åh vad knasiga människor som rör sig ute innan åtta på morgonen! Random kille som harkla och vissla bakom mig på perrongen och världens goaste busschaffis!

Som sagt.. Det tar väl inte mycket för att göra mig nöjd! ;)


äta kaktus?



Huvudet dunkar ganska nice nu ändå.. Det blir att ta en varm dusch innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det att gå upp klockan 5.. ÅH LOVELY säger jag bara! Baka, baka liten kaka. Japp JAPP!

Eftersom pappa stänger av internet om tio minuter så blir detta godnatt :)
NATTI!


crosses

► Play the moment
▌▌ Pause the memories
■ Stop the pain
◄ Rewind the happiness





Dag 26 – Mina rädslor

Jag är en sån feg person egentligen! Rädd för allt. Personer i rånarluva, spöken, sniglar, spindlar, höjder, förändringar, sjukdomar, vad folk tycker om mig, mobbning, känslor. När jag var yngre var jag rädd för fiskar.. Ändå hade jag en baddräkt med fiskar på..?




Dag 25 – En första

Konsert.
Den var faktiskt med mamma i slottskogen. Gyllene Tider för några år sedan.. Pappa hade köpt biljetter till oss bara sådär och jag var lycklig.. Tro det eller ej, men Per Gessle var faktiskt lite av en idol för mig på den tiden. Vi satt på en bänk och bara njöt av kvällen.. Det var så mysigt. Jag tror faktiskt jag har kvar biljetten. Det är sånna tider man saknar.. ;/


creature fear



Promenaden var VÄLBEHÖVLIG. Söndagar är så fruktansvärt sega.. Ångesten över imorgon.. Och nej, jag kanske inte borde ha påminnit er.. Men! Åh. Blä. Ge mig fredag imorgon ist. Vi hoppas nästa vecka går lika snabbt som denna! Mycket att se fram emot.. ;)


rumpaaa!



Godmorgon eller..! Jag har sovit. Länge. Och det. Regnar. Och blåser.
Jag och Hanna ska ut på en snabbpromenad.. Lite frisk luft får det allt vara. Även fast vi bara går runt Lingonvägen..
Nu ska jag äta! HUNGRIIIIIG. 


Om du lämna mig nu.. <3



någon som inte fått något på länge..?



I just had sex
And it felt so good (felt so good)
A woman let me put my penis inside her (her)
I just had sex (Hey!)
And I'll never go back (never go back)
To the not-having-sex
Ways of the past

Have you ever had sex?
I have, it felt great
It felt so good when I did it with my penis

Alltså.. Nej. Denna låten.. NEJ. Att den kom med in på p3's lista.. Jag förstår inte. Skäms!


macka

http://thejuicydetails.blogg.se/    örebros bästa blogg. CHECK IT OUT! Sökt efter hennes blogg i evigheter. Och nu hittade jag den äntligen!

 


if nothing really matters



then what's the use?


så dansar vi till dansmusik igen..



Min dag har ju som sagt varit GRYMT seg. Men jag fick ju iaf gjort saker och ting. Med det menar jag EN sak. Eller. Jag har ju faktiskt klätt på mig idag också. Vuxenpoäng..! Egentligen vill jag väl ut och dansa på isen men ikväll ska jag bannemig mysa med mamma framför en film. Detta betyder alltså att ni kan smsa..  ;)  NÄÄÄÄ men.. Ja. Jo. Det kan ni göra. PUTTINUTTI.
Dansa lite extra för mig ikväll, mkay?


man måste ju älska detta..








söööööt


jag just nu.. ;)

Nu har jag äntligen gjort klart mitt Livsmedels.. häfte! Hållit på i några timmar.. Men åh vad kul det är när det är gjort..! Nu är det bara att plugga till Matte- och hygienproven! Men det får bli någon annan dag..
Jag sitter nu i köket på pappas dator och mamma gör mat.. STEKT KÖTT <3  Mumsfilibabba!


tack främling!

Vet ni..? Internet har bra svar på saker och ting. Som frågan i mitt häfte som jag ska ha klart tills på onsdag. HIHI!


breaking up with god

  Jag har träröv just nu. Suttit på golvet alldeless för länge. Jisses. Idag ska jag iaf plugga.. Men först.. ÄTA! Magen kurrar.. Jag gjorde INGENTING igår. FÖrutom det jag skrev. Njöt. (dont missuppfatta) En inlämningsuppgift.. Och plugg till två prov. HEJJA HEJJA HEJJA. Min helg alltså.. Isolerad <3 Kanske en promenad senare? Fast jag vet ju redan nu att ni sitter och skakar på era hövven och säger. NÄÄÄ. Hon kommer bara sitta framför datorn..  FÖR NÄ! Nu ska jag klä på mig, sitter för tillfället i en tröja.., sätta mig i köket med Hygien-skiten, Livmedels..Kazaamet och matteboken. ÖNSKA MIG LYCKA TILL YOU GUYS.


snö på taket utanför mitt fönster


mamma för inte så längesedan..



idag


HARD WORK WORK


:D:D



VAD GLAD JAG BLEV    xD


woho!



ME LÖV YAH!
Besöksrekord.. ;)


det fattas bara en pusselbit



Taste. Is king.
Oj vad jag älskar spotifyreklam! Jag åt nyss fresten. Pappa skulle fixa säkerhetsinställningar på datorn.. Men icke är han kunnig om något. She dont sleep at night.. AFRAID OF TURN OUT THE LIGHT! Vet ni hur mycket jag vill att det ska vara Juni nu, eller? Ge mig Håkan nu säger jag bara! Och vet ni? Jag såg en Håkan-lookalike på pendeln häromdagen. SÅÅÅ LIK. Ni anar inte. Glodde på honom en bra stund alltså. Men va tusan skulle han göra på min pendel? Dessutom hade han isf åldrats ganska.. Snabbt.. Selver sa att jag skulle gått fram och frågat efter hans nummer. Men Selver är ju en knasig prick, han.


asså.. åååh



Jag känner mig redigt jävla dum i huvudet. Efter alla dessa år. HERREGUD.


winter calls




HATT



Jag drömde att jag färgade mitt hår orange och klippte de till någon form av page.
EEEHHHH.
Sedan hittade jag denna bilden på Lookbook. Då skrattade jag.


helloo..




walking with a ghost



Ååh vad jag har uppskattat denna dagen! GÖRMYCKET. Ledig = sova sova sova! Klockan tio gick jag upp. Åh underbart. P3 Populär och en kopp kaffe i soffan. MYSFAKTOR. Man behöver inte anstränga sig att göra mig glad..! Efter det en lång varm dusch.. Kläderna är upplockade från golvet och nu sitter jag här och bara njuter till Elins spellista på spotify. Egentligen borde jag väl plugga lite.. Men dit kommer jag sedan!


!!



HEEEEEEEEJ Johan.
Jag vet att du kommer läsa detta så. WIIHU - 


a smile speaks a thousand words.



Nytt schema. Längre dagar. Nya klagomål. Ny huvudvärk.

JAG HAR IAF STUDIEDAG IMORGON. Det är vi görhappy för så vi gör nästan the happy happy dance på den va.
Jag försov mig imorse förresten. Typ, big time.  Somnade om efter väckarklockan. Smartass. Jag skulle gått tjugo i 7. Vaknade halv 7.    ....    .  
Hoppades på att jag kunde ligga kvar.. Typ hela dagen. MEN NÄE. Jag var duktig och masade mig upp. Gled ner för backarna i det FAKTISKT iskalla floda och hoppade på tåget, som sedan åkte tillbaka och vi fick alla knökas på ett annat.  MYYYSIGT. Och jag missade mitt fantastiska kaffe = grinig Elin.
Skolkade sista lektionen som fortsatte efter 4. SO NOT WORTH IT efter en dag utan mat säger jag bara.


4 platser jag vill besöka


London


Irland


Paris


New York


Alla bilder utom från Irland är tagna från google. Irland - storebror


i'll always remember you like a child, boy




mer skägg!



ÄR SEXIGT - ja, på killar då.

bilder från lookbook


little lion man

Skolan. Dödar. Mig
ASSÅ NÄÄÄÄ. Mina ögon svider och stora svarta ringar präglar under glasögonen. Jag sov 3 timmar när jag kom hem. Jag vet inte om det är så jävla smart egentligen. Jag ska väl vara glad att våran sista lektion blev inställd. Att gå till halv 5 varje onsdag känns fan inte lockande. Imorgon, tio i 4. Ba kill me now.

Jag har sådan jävla dag förresten + lika dålig hår och smink dag.
Åh vad jag är tjejig. Men jävla mens-vecka.


koka koka

cuuuute från lookbook!  Det blev inte så mycket plugg för mig idag, men jag fick iaf trevligt sällskap! Nu stänger pappa av internet så PUSS och önska mig lycka till med attr stiga upp klockan 5 imorgon bitti!

fortfarande ledig!



Ja.. Denna dagen iaf.
 Och jag ska träffa Hanna! Vi ska ner till ica en snabbis. Jag behöver tamponger och hon.. K special. Behövligheter, jao!
Tydligen hade jag ringt upp pappa förut. " du prata om någon isabelle.. jag vet inte..? "  VA TUSAN? Åh vad jag är förvirrad nu. Jag var uppe den tiden jag tydligen.. ringde honom? Och jag är ENSAM här hemma nu! Men att han hörde min röst... Pratar jag för mig själv eller vet han inte hur hans dotter låter? Jag förtstod senare att det kunde varit p3:s morgonpratare! Jag måste lära mig låsa mobilen när jag lägger den brevid mig i soffan..


händelserikt



Det tog två timmar för oss att ta oss från Floda till Kortedala. Brukar väl vanligtvis ta 25min med pendeln och 15 med vagnen. Tåget var försenat, sedan stannade vi på en station lite för länge än vanligt. Min koffeinkick höll i sig... Och höll i sig... 5 koppar har sina fördelar! Eller.. Fördelar..? Jag hoppas inte jag skämde ut Anna!
Självklart gick vi ju fel när vi skulle ta oss från hållplatsen till lägenheten. MVG I GEOGRAFI! Nej.. Och all denna jävla is! Man går ju som om man hade bajs i byxan! Eller i mitt fall... Leggingsen. MEN NEJ KÄRA LÄSARE. Detta hade jag inte.
Dock hade jag inte med mig en kamera så jag kunde dokumäntera detta trauma.
ÅÅh, så kul att träffa Emelie och Dennis igen! Längesedan..!
 Höhö, kul att det var ungefär samma place som Rasmus bodde i...  En kille jag och Ellinor träffade lite förra hösten tillsammans med Jonathan som jag tog kontakt med igår! Oj, harre.
Lägenheten var görfint iaf och för att göra en lång historia kort var jag hemma i sängen klockan fyra och under den tiden hade jag bestämt träff med Jonathan, blivit ännu mer ovän med Tobias och öppnat mig lite för mycket för främlingar.  GO GO GO.

Nu ska jag ta ner julstjärnorna i fönstret och plugga mer matte. Jag vill också tacka Sofie för hjälpen igår!
Välbehövlig :)


tusen gånger om

Sitter just nu och snackar med Johan i telefon med halva outfiten på mig för ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. GAH! Inflyttningsfest i Kortedala hos Emelie och Dennis! :D Jag ska iofs gå härifrån vid tjugo över sex.. God tid på mig! Fast görtråkigt väder är det ju. BLÖÖH. Haha, pappa åkte förbi bussen som stod i diket tidigare idag. Jag hoppas tusan inte jag halkar för mycket på vägen ner till pendeln. Nu ska jag kissa!


vaffö dådå?



GRRRAAWWR
I helgen blir det plugg.. plugg och ännu mer plugg. Två prov jag strävar mot! Matte och hygien. Jag har bara ett ord till denna. Rumpenisse.
Nu klippte jag faktiskt bort mina naglar också. Så jävla långa oså bröt jag dom hela tiden! Nu är dem dessutom turkosa. Dock kan jag inte klia mig lika skönt som tidigare.
Och nej. Jag har inte följt Let's Dance som alla andra tycks ha gjort. Fast tusan vad sugen jag blev på att se en dansfilm nu..  
Jag ska nog lägga mig snart också. Rumpenisse.
Emelie har en inflyttningsfest i Kortedala imorgon. Tveksamt att mamma går med på detta. Haha! Fast fan. Plugg. Fast ba.. döda mig?


stor puss




apart from drinking




mamma krympte tröjan..

OJ! Harregud. Välkommen alla nya läsare kan jag ju börja med! ^^    26 nya idag. HEJJA HEJJA. Hanna ligger säkert bakom något i detta? LOVELY. Vad glad jag bleeev! :)
Idag har jag som sagt umgåts med denna människa. Köpte med mig en ansiktskräm och en refreshing cleansing gel på H&M och hårfärgen som Hanna kleta in i håret på mig. GOODBYE UTVÄXT.
Brödet... BLEV GÖÖRGOTT fresten.


hanna, jävla fotograf..


i väntans tider



CHA CHA BLOGGEN!!!!
Jag följde med Hanna en sväng till Allum och fick med oss varsin hårfärg plus lite annat smått och gott..!
Skulle egentligen till stadsbiblioteket och träffa.. MR SMITH men jag avbokade.
Lunchen blev denna.. Degklump..
Men en ack så god var den.  GO GO GO.

Hårfärgen på Hanna sitter i. RÖTT! Shit majgod så spännande. Första gången jag färgar.. 
Snart är det min tur att få håret.. fixat!

 


ge mig våååååår



Sådär vill jag se ut imorgon. Fast kanske inte i denna årstiden. Imorgon... I maj?


jump!



Givande rubriker, huh?
Storasyster försökte tidigare lura med mig upp till Stockholm. Vårruset eller Tjejmilen..? ALLTSÅ betyder detta att jag ska betala för att springa. Jag vill bara informera er om att Elin blir andfådd när hon går upp för trappan. Kanske man kan typ... Åka på en osynlig cykel runt? Med en osynlig och ljudlös motor på..?

Nej, alltså okej. Detta är i September tror jag. Tror ni seriöst att jag kan klara att träna upp konditionen och klara mig runt? PUSH! Jag har inte tränat riktigt sen.... Augusti? Några sit-ups och armhävningar, promenader och gymnastiklektioner då och då men... Ja. Shit. Egentligen har jag väl ganska bra kondition när jag väl kommit igång med träningen. ÅÅÅH Elin, du har legat på latsidan allt för länge. Nu vill jag bara ha vår och sen drar jag ut i spåret!


kom på mig själv



.. lyssnandes till Justin Bieber
( de riktiga bävrarna är sjuuuukt fula, så det fick bli en sånhär bild ist! )


update

Pappa, mamma, Emelie, Jesper och jag sitter runt köksbordet med tre datorer. Sikka jävla datanördar vi är alltså.


cuz you are my heaven



Ge mig sommar sol och liseberg, gratiskonserter och glass, lata dagar i solen och brända axlar.

Hoppade in i duschen nyss och nu sitter jag här i rummet och ska snart klä på mig.. Min mage låter roligt. Valpen ;)    ÄÄÄÄH bara Nisse fattar.    Jag vaknade upp imorse av att pappa stod utanför mitt rum med en stege (jag vet, det låter helt.. bananas) och skottade bort snön från plasttaket. Ingen sovmorgon här inte. Nääääää.




Såg ni Filip och Fredriks års.. krönika (?) igår eller? HÅKAN VAR MED. Åh gud vad detta börjar gå överstyr. Jag och pappa skrattade så vi kikna. Fyfan vilken dålig humor vi har. Men shit alabama vad knasiga klipp de samlat ihop sig.
Som denna till exempel :




checka fransarna vettööh



Herregud, jag ser galen ut.


lysande




living in a dance



Det kanske inte syns så mycket när jag böjde ner hövvet... MEN. Morgonfrisyren var något speciellt denna morgon.


fan nils

Vi hade tråkigt på sista datorlektionen innan lovet så vi googla på bilder.  " annas pojkvän "  osv osv. Vi skrattade gott åt att det dök upp en galen tjej som gjorde en knasig min. Sedan var det min tur.
Inte lika kul. Men vi skrattade ändå. Jag tror jag grät. Fan Nils, att du ska ha bilder på dig själv på GOOGLE?! Och faktiskt berätta för hela världen att vi var tillsammans?! 




fireflies




Det blev som sagt inte alls mycket plugg. Jag agerade lärare åt mamma för facebook. Hon har precis skaffat sig detta och förstår sig inte på så mycket.............................. 

Mamma: .. men vad gjorde du nu?
Jag: klickade på denna knappen så du kom tillbaka till startsidan.
Mamma: NU GÅR DET FÖR SNABBT!

Är vi bortskämda för att vi växte upp med internet kanske?


come over tonight




summer is gone



Jag har hittat världens bästa skiva på spotify, och jag SVÄR. Ingen Håkan denna gången.
Amaziiiiing! Eller så va? Vill ni veta vem det är? HHHAAAAHHHH?
Ron Pope. Ni vet  A-drop-in-the-ocean-killen!
Ron Pope – Ron Pope: Live and Unplugged In New York
Jag har väl lyssnat ett bra tag nu... 
Här fick ni se en ack så gammal men... glad bild?  AAAHH VILD.
På fredag möter jag upp en vän så vi ska plugga, PÅ RIKTIGT, i stadsbiblioteket.
Önska mig lycka till, huh?


fan vad ni är charmiga




Snart vettu, snart är jag dääääär! Toppen av läppstiftet!

Inte riktigt kanske.

NU KOM MAMMA! Plugg, plugg, plugg..


ser mörkt ut


Jag har göööörstannat i matten. DET. GÅR. INTE.  Mamma, kom hem nu. Jag vet att du har famnen full med mjölkpaket och schampo, men jag behöver verkligen din hjälp nu! Fresten så har jag ätit upp alla salta pinnar.




Nu - plugg

Om du önskar att dina drömmar skall gå i uppfyllelse, får du inte sova för länge.


february air




idiot



Detta var kanske inte det smartaste att googla fram i bilder när man har varit godissugen i 100 år.


pimpad.. fimpad.. överigven?





???!




Alltså..... Såhär har jag sett ut på msn ett tag...
Lite pinsamt. Johan har börjat kalla mig "pulkaåkarn" och nu börjar jag bli irriterad.
Asså, haha, hurfan ändrar man namn på nya msn?
Jag förstår inte hur! Hur svårt kan det vara egentligen?


slappt





åh du snygga varelse

Lanvin Tuxedo Jacket, Lanvin Tuxedo Trousers, Calvin Klein Shirt

Haha fy vad löjlig jag känner mig.
Blodprovet idag gick som på räls. Dock skakningarna innan. Gjorde faktiskt mindre ont idag! Wierd.. ? Det var tydligen en klump som hade bildats i röret..... Och då kunde de inte ta prover..? Eh. Jag förstår mig inte riktigt på det. Men verkade logiskt iaf. Dock lät det ju inte särskillt bra..? HAHA. tjockt? Ähvafan. Jag kan ju konstatera att det inte är något farligt jag håller på att undersöka med alla blodprov.. Skolsköterskan hade tagit stick i fingret på mig och lät mig gå till läkaren i och med att hon fick fram att jag hade lågt blodvärde.

Den snygga Andreas Wijk på bilden, ÅÅÅÅH sikken guldklimp. Jag SKA hålla ögonen öppna nästa termin på lindholmen!


elin med klös



Snart blir det en dusch och sedan blir det film..! Skulle väl egentligen behövs plugga..
MEEEEEEEEN det är väl lite försent nu. Önska mig lycka till tills imorgon och håll tummarna att jag inte svimmar..    PÖÖÖSSS    P.S   jag ska drömma om våren inatt


mandy sellars, 33



Detta visas just nu på femman. GIGANTISKA BEN ELLER?
Stackare..


neeerd



Sitter och glor på Biggest Loser nu på femman. ATT JAG ALLTID SKA GRINA.
Ååh.... Ny säsong, dock Australien. Saknar Allison! Men jag har allt några favoriter redan nu ;)


..................................................................

http://micahs.se/

Ska jag också skaffa barn och börja och blogga om det kanske?
Jag har blivit så dum och börjat följa denna bloggen. Jag kan inte sluta!
Dessutom ryktas det om ett till barn..? WTF. Jag tycker det hela är ganska absurt.
Fast vad har jag att säga med er 7st som besöker varje dag medans hon har sina jävla miljoner?



vårdcentralen ringde..

Något fel på provet jag tog tidigare idag. Prövar igen imorgon. Ba... Kill me know - gör det.


tomma ord som fastnar



Ser ni plåstret? HUUUUH? Mest min näsa som täcker hela bilden, right?
Jag förstår mig inte på de som drar sprutan i armen 24/7... Fast de missbruket kanske är skönare än att ta blodprov. FÖRRESTEN. Allt var typ prima.
Vad jag förstod det som. Ähvafan, fråga mammiii!


framför tyra banks show

Another Black Dress From Thrift, Lace Tights From Xxi, Stockings From In My Drawer

Gick upp tidigt idag, ÅÅÅÅÅH gud vad det var jobbigt. Försökte somna lite tidigare igår dessutom. Låg väl tre timmar och tittade upp i taket. ÅNGEST.
Skolan börjar nästa tisdag.. Jag ska så bara ligga hemma och dö denna veckan...
NÄÄÄÄÄJ. Jag skoja bara.. :$ 

eller? 

Jag måste plugga.
Det lät grymt jävla jobbigt måste jag säga.

Jag var förresten hos läkaren förut. Därför jag gick upp tidigt :O  BLODPROV. Och ni som säger stick i fingret är värre än i armen... Och sagt detta till mig... DIE. Fyfan vad äckligt det var i armen. Ville inte titta! Frågade mamma senare hur mycket dom tog.
" Nån halvliter sådär... "
Fyfan vad hon skrämde mig ;(



inget ljust utan mörker



MEN TJA.
Jag hade verkligen inte lust att sitta hemma hela dagen idag så jag messa Sandra, drog in till stan och köpte en väska och en bh. BEHÖVLIGT säger jag bara. Slutar aldrig brösten att växa..? AJ. Min månadspeng la jag på jackan - sen har jag typ ingenting kvar. Dock presentkort ;)  MÖÖÖHÖ. Ta mig till Februari. Pengar pengar.


wtf man..




nytt år


Ja, rimlig ruprik alltså. Allt gick väl inte som väntat, men när fan gör det det egentligen? Jag hade trevligt. En stund. Tack du främling som följde mig till tåget. Vi ses nog aldrig mer. Jag mår väl hyffsat. Tydligen ska jag träffa T imorgon. Får se hur det blir med den saken. När jag ringde honom vid tolvslaget var han full som ett jävla ägg. Tack Hej Leverpastej och första inlägget på 2011. Må detta bli ett underbart år utan ångestladdade deprissioner men massa kärlek och inget titta bak. Fokus på det som är framför mig. Titta inte bak. Inte allt för ofta. Sluta vara så sjuhelvetes blyg. Stå upp för mig själv. Titta inte bak. Kasta bort det som gör att jag mår dåligt. Kasta bort de dåliga i såkallade vänner. Rensa kontaktlistan. Titta inte bak. Rensa bilderna. Ta nya. Titta inte bak.



RSS 2.0