like the river


SKOLDAGEN IMORGON, LÖNT. Knappt en timme från klockan nio och lyssna på en författare i biblioteket. Vill ha sovmorgon..! Vill sova hela dagen.. Men sedan blir det 90års kalas och hej hej kusiner!
Underkänt på förra engelskaprovet och jag vill bara gräva ner mig lite under sanden. Min dator är fulproppad med virus, HEJ HEJ men.. bort med er tack. Och nu har jag suttit för länge vid datorn igen. Dusch och kvällsmat, here i come..! <3

in school


SLutar om en on halv timma. GÖTT ERE. Magen kurrar gott och jag vill bara hem. Hihi, må tiden gå fort.


Vågar du så får du varje skärva utav mitt hjärta


anton kristiansson



Aaautsh! Han är grym. Lilla London var den första låten jag hörde. I dagens GP stod recension om hans nya skiva som du förövrigt hittar här på spotify! Anton Kristiansson – Och Jag 
GRYM!

ingen tror på kärlek


TJOLLAHOPP! Idag har varit en bra dag. En helt utmärkt dag. Solen har lyst upp och vinden har varit stilla.
Lite tråkiga nyheter och jag vill bara hjälpa till.. Men det går inte. JAG VET DET NU.

Satt och kelade lite med ninisen innan jag tryckte i mig en fet tallrik spagetti och köttfärssås.
Matteprovet idag gick förörigt skit. Hon kommer garva igenom mina fantasifulla svar! Vi hade en annan lärare idag föresten.. ÅÅÅH. Klart han ska vara snygg när man har världens svåraste prov också.

P.S. Jag måste ta nya bilder  D.S

ack å ve


Vad är det för fel på mig?!
Jag kan inte ta något seriöst. NÅGOT. Mitt köttarbete som jag säkert skrivit om MÅNGA gånger innan blir så långt ifrån... SERIÖST som det egentligen borde vara?

" Detta är en bild på Kristian Anttila som tydligen äter KOKÖTT "   -  Jag skriver om ko och griskött. Och Kristian är bra.

" BERED DIG PÅ FARLIGHETER. Detta är förmodligen det sötaste du kommer att se i detta arbetet "   - där finner vi en bild på NASSE i Nalle puh.

för du är tom och jag tom


då vet du att jag drömmer

En suck i tomma intet. Du ser på mig nu. Frågande. En blöt kyss på kinden och två händer som vill ha ner mig i den gröna unkna soffan du hittat på en second hand butik på järntorget. Resten av rummet är sådär gråvitt och fuktigt som en lördag i oktober. Jag står kvar där med en halvtom, eller halvdrucken, kopparbergs och är sådär halvfull jag brukar vara med dig. Som du försöker göra mig. Som du gillar.
Jag vet du menar väl men jag är nervös. Som en clownfisk i öppet hav.


men älskling vi ska alla en gång dö



Det är NU man sätter en stämpel på sina nya klasskamrater. Jag har snöat in mig på BIG BROTHER och vill bara att de ska skicka in en ny kille i våran klass. Eller några stycken. Byta ut och skicka in helt enkelt.

Inlämning av arbete och matteprov imorgon. Pank på mobilen. Rehab ungefär.


ni förstår ingenting, ellerhur?


Jag är helt fucked up i hjärnan! Gått på högvarv av kofferin, fjärde koppen när jag kom hem. Det är nice att skämma ut sig just då. Som att vara en helt annan person. SÖTA KILLEEEE <3  förlåt..
Svartskalle stoltast i staden... SPRITT SPRÅNGANDE GALEN.
Solen skiner idag. Som umgås med en klarblå himel. Glad. Ont i halsen. Huvudet. Ryggen.

Ba, jag vill sniffa honom i nacken igen.

slask


Svept ett glas vatten på 1 liter vatten rätt upp och ner. Håret är vågigt.. Nästan lite krulligt och ikväll somnar jag till den knasiga rösten som berättar om massa hiphop varje söndag i P3. Jag skulle dock kunna döda för dessa scones som jag och Hanna gjorde i vintras. Natti..!

hej mitt vinterland.. NU E DU HÄR IGEN


Om ni inte har märkt det själva... SÅ HAR DET BÖRJAT SNÖA. Jahaja, DÄÄR var våran vår och sommar över. Och jag hann inte ens ta en glass i solen! Hehe, nejmen såhär får det inte hålla på. Helt fucking random. OCH DET SLUTAR INTE ATT FLYGA NER HELLER. Det blev inte, som tidigare sagt, en promenad med JESPAS. Blev lite förbannad och avinstallerade mitt virusprogram och skaffade ett nytt. Nu har duschen blivit avklarad också.

Hur länge hade vi snö förra året?!

maaaaat


Lagom seg söndag! Legat i sängen och lyssnat på Diggilistan på P3. Mat snart. HUNGRIG. Sen promenad med Jespas. Kameran är med. Tvätta bort gårdagens smink kanske? En kaffe på det.

hey mr.tamburine man


höll på att bränna upp persiennerna igår!


haha smartass

självutlösaren en söndagsmorgon


gammal goding


Blev inga bilder.. Haha! SORRY. Snart är det EARTH HOUR. GLÖM INTE ATT SLÄCKA! Jag ska poppa popcorn, tända ljus och sitta i sängen med mobiltelefonen och myseli mysa lite all by myself. Datorn kommer alltså kabaaam vara off!


galenheter


Jag vet inte om det var för att jag skrattade så JÄVLA mycket igår eller något helt annat..(?)  MEN jag fick kramp igår, HAHA fyfan vad ont det gjorde. I MAGEN! Den blev stor som en jävla ballong och första tanken var att nu dör jag. Självklart var det bara jag som var vaken den tiden här hemma. Nu är den normal igen <3

IDAG blir det en sväng till Göteborg om plånboken behagar. Träffa Jimmiebooy...! Kameran är med och solen skiner. Underbart!


SERIÖST HAHA KISSAR PÅ MIG


från en fotorunda i höstas


som från en svartvit film


gissa vem


Funderar på att klämma fram lite fotografier och byta ut mina papperslappar i ramarna på väggen till riktiga och glansiga bilder. Och måla rummet gräddvitt.


förra lördagen


for me this is heaven


HEJ HÅ FREEEEEDAG! Åh, jag är glader. Precis fått i mig andra koppen kaffe och lyssnat på go musik! Hade som sagt bara en lektion idag, hihih. Sedan blev det båt, buss och tåg hem. Måste säga att min sjösjuka har inte gått bort helt amazing som jag en gång trott. MEN JAG SPYDDE JU INTE. Mindre blåst ute OCH ÅÅH tack moder natur. Jag är stolt över dig nu.
Random bild från idol. Snart kommer det upp bilder från imorse när jag hade tråkigt, OCH TID ÖVER. För en gångs skull. Hihi.

hittade flätor i håret, RANDOM, tack jennifer!


paradise stars


Uppdateringen har la varit sådääääär det senaste! Sorry dudes.. Jag ville bara säga att jag ÄLSKAR vädret. Lovely spring. Solen påväg ner och barn som spelade fotboll på planen nedanför oss. Förutom den förbaskade blåsten är allt ba WOOAH just nu. Fredag imorgon med bara en lektion. Gilla!

take me away



Gårkvällen var hemsk, likaså denna natten då jag vände och vred på mig, somnade och vaknade, vaknade och somnade. Imorse kunde jag inte äta. Jag trodde seriöst jag skulle kräkas närsomhelst. Men pendeln fick jag ta ändå till en skola utan lektioner. Elin och Sandra, stackarna, fick höra all skit jag gick och bar på. USCH. Girls, girls, girls ska vara sånna idioter.
Jag ska försöka få i mig någonting, sedan göra klart detta förbannade jävla arbetet. Puss på er.


the cave

Nej nu är det inte lika kul längre. Mitt arbete blir aldrig klart. Och jag har ont i nacken. Trött som en jävla banan och kissenödig och en knasig kines efter en matävling ( OCH WTF FICK JAG DEN LIKNELSEN IFRÅN ) GODNATT.

ready to go?


Panic! At The Disco – Vices & Virtues


vaniljglass med jordgubbsylt


Jag sitter och lyssnar på världens goaste spotifylista for the moment. Snart ska jag fortsätta mitt arbete om Kon vad-fan-hon-hette och grisen Märta. Alltid ska det bli så speciella namn.
Vi hade en uppgift ist för att baka i skolan idag.. Jag vet inte hur mycket vi hann med men.. Skrattet fick vi iaf till. Kramp i kinderna..!

ge mig sommar nu då


young blood


Eftersom att ALLA skriver om månen så ska jag också slänga in att jag satt och stirra på den till klockan 2 igårkväll. Den lös sådär starkt som en gatulampa de satt upp för att skrämma bort inbrottstjuvarna. Kanske var de dens mening med det igår också? Haha. Jag satt själv på nedervåningen i mörker och var lite rädd. Såklart så hörde jag obeskrivliga ljud som gjorde mig ännu skajjare. Jag skulle inte tackat nej till Kristoffers besök. Jag sprang för livet upp för trapporna och slängde en slängpuss till min kanin i vinden. UPP UPP UPP. Somnade strax därpå med telefonen i handen. KNASIGETER.

Idag är jag stressad. Egentligen för ingenting. Kanske för arbetet som jag ännu inte har startat, kanske för att jag tänker för mycket, kanske för att jag inte får ihop pengar. Kanske för att jag måste köpa träningskort för usch och blä på min kropp just nu, kanke för att jag äter för dåligt och aldrig riktigt kommer igång.


a throw-away letter


Att man börjat gnissla tänder kanske inte är det bästa. Jävla ovana. Jag har varit kissenödig i flera timmar. Men jag har bara suttit kvar här. Knasigheter. Dendär tysken jag börjat prata med via facebook är ganska trevlig. Och powerparty listan har bytts ut mot den aukustiska. Feeling the moment in i natten här va.

tonårsskinn och fuskchampange


Sitter på den stationära datorn just nu. VILKET JAG SAKNAT. Big time. H Ö G T A L A R E . Alltså. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Om det inte vore för att jag inte har några cash skulle jag dratt in till staden. Eller varit kvar. Jag har masor av bilder som ligger och väntar på att visa upp sig, men jag vet inte riktigt om jag orkar göra den tjänsten. Så enformiga allihopa.

Glitter på golvet och ikväll blir det telefonsamtal och deprimerande låtar från den svenska poppen.


olika världar


hipp hipp hura


ljusår


Haha ni ska bara se min statistik nu. DOOOOOOOWN it goes.
Godmorgon föresten. Idag ska det firas. Min fina brorsdotter fyllde 1 år igår..! <3 
Jag har hicka också. For the record. Nu ska jag käka frukost. Världens största mackor!

JESPAS


Nu kilar jag iväg till denhär filuren. Eller nja. Han hämtar mig. Bortskämd? Nejdå.

i farmors album



H&M


putti nutti


Det snöar igen. Jag tror inte riktigt någon lyssnade på mig. Jag har blivit insnöad av pannkakor och hela köket luktar nu vaniljsocker. 
Väldigt knasig bild jag fick tag i. Men ni förstår nog att jag är uttråkad. Köttarbetet var liksom inte så intressant.

update

Skippade första och sista lektionen för dagen. Jag är helt jäkla död. (som om det är någon ursäkt) Idag borde jag börja med köttarbetet. OCH DET SKA JAG GÖRA. Om jespas går från datorn där uppe.. Jag har inget skrivarprogram på denna datorn?! Wtf. Göra massa post-it lappar ist? Haha.
Snön kom tillbaka inatt. Jahaja. Så länge varade den lyckan. NEJDÅ. Detta håller bara i sig idag.... Snälla?
Nu mer frukost (hehe) och mer kaffe! MMÖÖÖÖMMS.


someday i'm going to travel the world



vad spelar det för roll i rymden?


Idag är en av alla dom dagar Elin försover sig. Men det var lite planerat. Egentligen ville jag skita i hela dagen. Men sen kom jag ihåg att jag måste gå på de två sista lektionerna. Det blev mest tjöt om råttor och trångsynta idioter i min uppgift om hur arbetsplatser skulle vara.    ...  Och den meningen lät så jättefel. Men jag hoppas ni förstår. Ändå. På något knasigt sätt.
Solen höll på att gå ner i Göteborg när jag tog tåget hem och jag kunde inte sluta le. Vilken jävla idiot står och ler för sig själv i väntan på pendeln hem? Jajo.. Ni förstår nog vem nu..

ojojoj


ingenting varar förevigt


Älskling.
Flyg du lilla fjäril, flyg.

Duschen väntar. Godnatt!

du kan stanna här, du kan leva kvar


Underbara väder! Det blev dock ingen bild på detta underverk. Idag.
Två lektioner idag. Jag måste plugga matematik, samt börja med mitt köttarbete (lovely).
Autisterna – Legender spelas just nu!

jag vill ha en egen måne


Japp.

du går inte ensam i dunkla rum


Ledig dag = underbar dag. Vaknade av solen imorse vid nio och startade upp med en pannkaksfrukost! Följt av kaffe och dansande till P3. Diskmaskinen blev tömd och sedan promenerade jag ner till spåret. Haha, is hela jävla vägen. No biggie, man har ju skills och sprang ändå. Ibland. Sådär. Tagit en långdusch med peeling och grejor. Lovely med nyrakade ben! <3  Hannas spellista är på och nu myser jag i sängen. Planer smids och nu ska jag skaka bort det jobbiga!


kan du möta mig vid bänken där vi dela den första folkölen?


du skulle dumpat mig


seg måndag


Usch, jag ville verkligen inte gå till skolan imorse! Men efter mina 30 minuter snoosande var jag något piggare.. Endast städning vi fick göra idag - inte alls onödigt? Bläää Haha. Hemma nu iaf! Och imorgon är jag ledig..! <3


och jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig


saterlit


lite update sådär


Haha jag har legat i sängen hela jävla dagen. Min rumpa ha somnat X antal gånger och nu har jag snöat in mig på RON POPE.

med en görstor bula i bakhövvet och ett avlångt blåmärke på låret


Ganska fint ändå? Jag hatar söndagar. Haha.

play with me hunny



bla bla blö

Haha jag har försökt få bukt med alla kategoerier i bloggen men jag pallar verkligen inte att sortera alla inlägg.. Det får bli en annan dag. Eller.. Never.

åh barndom


dance the night away


Godmorgon eller..! Ni var hela 76 st igår. Aaw!
Hoppas ni mår lite bättre än mig idag. Jag skäms. Skäms som tusan. Man ska inte vara så desperat och smsa en kille mitt i natten. Han har inte svarat. Fyfan Elin. Åh.

Det blev iaf en kort stund med Hanna igårkväll med hårfärgning och cam med Niklas. Sedan bar det av med T. Ibland önskar jag att jag också hade bil. Bara åka iväg någonstans. Och tid. Att ha tid att åka iväg någonstans. Med någon annan än honom.

hos hanna



svart spets


Två till från igårkväll!
Nu kilar jag snart till Hannis med sminkväskan och kameran. Hårfärning, teeeeeeee, T! & tjejsnack. Och bla bla bla vad glad jag blev! (det var riktigt jävla dumt sagt nu när nyheterna talar om japan..)  mer besöksrekord! Eh. Säger man så? Jaja, nu ska jag klä på mig. CIAO!

besöksrekord


Keep up the good work fina ni
Jag har legat i sängen nu sedan ett tag tillbaka. Jag som tänkte skriva att jag nu ska upp och ta en dusch - när jag missat BIG BROTHER två gånger, så det blir det innan!

do it again


4 från igår


godmorgon från köksbordet

Blev dagens blogg hos Andrea igår! Kul :) Nu sitter jag i köket och har precis ätit lite frukost.. Men den kan man alltid dra ut på en helg.. Ellerhur? Mer kaffe alltså! P3 är på och de pratas om gårdagens chockvåg över Japan och bakelser. Jag vill baka! Idag ska jag försöka få tag på Hanna och senare idag träffar jag T.
Bilder från igår kommer upp senare! Kram!

allting du håller kärt, jag vill ju vara med där




HELG!


ÅÅÅHHH vad skönt. Den sista lektionen var LIDANDE. Vi var tre personer på datorkunskapen med en lärare och två lärarkandidater - som förövrigt satt bakom oss.. Granskade säkert varje klick som skedde på datorn! Eller helt uppe i sina egna saker.. Jag vet inte.
Provet innan var.. Läskigt och jag fick lite småpanik att jag knappt kunde något. Hoppas iaf på ett G! Snälla..?

Ikväll befinner jag mig hos Amanda och snart ska jag slå in hennes födelsedagspresent!

hej ointressant inlägg


Hello... Slapp skoldag och en.. två.. femhundra varv runt nordstan med Nils + 1 semla. Äckligare väder får man ju nästan leta efter.. Eller? Usch. Fredag imorgon iaf! Skönt. Trots prov och grejor. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan plugg!

soberfreak


heart full of wine



tennis elbow


Ska snart stänga av här.. Min dag har varit bra. HEJ HÅ! 
Imorgon : skola från 8-10!


babbel babbel


Bilder och sånt vill inte sammarbeta med mig idag. Ligger och lyssnar på P3 och snart ska jag sova. Imorgon MÅSTE jag till skolan. Och nu är jag jättesugen på en iskall cola. Förut fick jag ryck och gjorde situps, armhävningar, brädan, rumpövningar och utfall. WHAT THA FACK. Helt yr efteråt. Haha fyfan vad jag är otränad. MÅSTE MÅSTE MÅSTE sätta igång! nanananan BATMAN. Alltså. Vad ger man en 17årig brud i födelsedagspresent?!

be happy

Jag har inte druckit kaffe på ett tag.. Några dagar. Eftersom jag är beroende av detta är jag grymt jäkla trött. MEN ÄSCH. Mitt prov är flyttat till fredag. HAPPY! Dansa dansa dansa.

Innan jag blir en degklump


Jag har bestämt mig! På riktigt nu då alltså.. JAG SKA BÖRJA TRÄNA. Kanske därför jag är så jävla knas i hövvet? Jag har sådan ångest idag. Vill bara ut och springa. Jag saknar mitt gamla jag! NÄSTA vecka ska jag fan köpa ett simkort. Jag har liksom ingen tid att gå och vela vadfan jag ska träna någonstans. Eller.. Jag ska prata med pappa om jag kan hänga med honom på gymmet. Blir dock att man drar sig undan när de starka killarna står där och HELVETE ska man veta vilka alla är för? Pinsamt..! Eller varför är Floda så litet liksom? Jag kan inte simma denna veckan iaf. HEHE YOU KNOW.. That week. Men Hanna! Dra med mig ut på en springtur i veckan. OCH ÖVERÖSTA MIG. Innan jag blir en degklump..

NU: åter till pluggandet.

kvinnodagen.. pannkaksdagen.. semledagen..


Solen skiner så fiiint nu..! Synd att man inte bodde i stan bland alla mysiga caféer. Sitta där och plugga ist för vårt ruttna kök inburad i gamla GP-tidningar och obekväma stolar. Nu ska jag sätta på mig pappas tröja och plugga.


dansa dansa



Hemma idag igen. Imorgon måste jag gå.. ÅH *ångest*   PROV och skit. Jag måste ju vara helt frisk tills på fredag också. Jag måste inhandla en present till Amanda som ska ha kalas då.. Hela 17 år blir den jäveln. Här har vi en JÄTTEgammal bild på oss.. Vi har som sagt känt varandra GANSKA länge! Där ser man ju också mitt blonda hår..


om himlen finns är jag förlorad


bilden är taget på Pier Pressure, haha


speaking with the angel

Nej alltså. Fy bubblan. Jag är väl egentligen inte här.. Känns inte så. FANKEN läskigt dethär. Kallsvettig hela dagen är verkligen något att rekomendera att vara. Christoffers aukustiska spellista går på och har har fönstret öppet. Ryggen är HELKNAS och jag vill bara ha massage, massage OCH MASSAGE. 


NU HITTADADE JAG MIN FAVORITLÅT FÖR LÄNGESEDAN. Som jag har letat. Egentligen gillade jag väl bara texten och sjöng med medans tårarna vällde., YOU KNOW. Skiten ville inte komma upp som youtube sak, men det var iaf  "in your arms" med The last goodnight.
Nu snackar jag sommar och gyllende tider. Ibland måste man få drömma bort!


the only one


God
morgon... Ryggen är pajj och jag är alldeles kallsvettig. GÖTT KÖTT. Fortfarande yr och blah. Skickade iväg ett sms till Elin imorse och sa som de var. Hon uppmanade mig om glass. Yeah.. Why not? Usch. Sämre morgon får man väl leta efter! Idag ska jag fortsätta plugga. Och försöka att inte dö.

allt utom plugg



easy tonight

-+-
Eh, nej med kameran blev det inga bilder med men.. JAG FICK MIN GLASS. Ben and jerry's! Lagom tjockt sa Roberto. HehEhehehehHEHHhehheeHEHHEhe. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. HEJ HO, lets go..

white blank page

EEEH. Borde klä på mig något kanske. Snart går jag och och möter Hana Banana! Kameran är med, YEAH.


you go


Kan ni förstå att jag sitter här med ett häfte om kons mage? Egentligen har jag bara antecknat en on halv sida. Sedan började jag få sms. Oj så populär jag är. Hi hi.
Jag har något knasprov i livsmedelskunskapen på onsdag.. Heja. Dags att sätta igång så det inte blir sista minuten plugg. Jag ska försöka undvika det denna gången iaf.
När det har börjat mörkna hade jag tänkt ta en liten promenix.

apropå vårat prov i veckan.. ♥


sunshine?


Godmorgon! Solen skiner fortfarande och jag är glaaaad. Trots att jag inte riktigt är helt klar i hövvet ännu. Jag har kikat på kläder och skor på internet... Som ni förstår, och undrar hur mycket pengar jag måste lägga på NÖDVÄNDIGHETER denna månad.. Och hur mycker jag har kvar på kontot. Så fort jag får pengar så SWISS helt borta lika snabbt. P3 är på och jag bäddade aldrig sängen igår. Inget påslakan och glömmer-alltid-vad-det-heter-grejsimojsså jag sov knas.


monki.com


hello wierdo..


Jag borde gå och lägga mig. Är dock inte sömning. Jag har inte ens druckit kaffe idag. Nu ska jag hälla i mig några liter vatten och bädda om sängen.

the sounds - pier pressure 2010



Cepedålig bild men plattan The Sounds – Crossing The Rubicon går på repeat just nu.

a lot like love



Jag älskar allt med Ashton Kutcher. Ikväll 21.30 på tv4!

mario kart love song



glädje


Det mina klasskamrater lurade i mig i veckan var jag inte. Och det är posetivt. I alla dess slag. Puss säger jag bara. Puss. Nu kan jag nästan glömma bort att jag ännu än är helt fucked up i hövvet och dansa hej vilt. Men det har jag liksom ingen ork för.
.. Eller?


h&m


blev taggad på facebook..



Sandra och jag är grymma på att göra muffins. Thats it! Detta alltså på Ester Mosessons Gymnasium.

ny design


Vad tycker ni om den nya designen? JAG ÄR LIKA NÖJD SOM FISKEN I VATTNET! Och detta klarade jag av helt själv! Nöjd.. NÖJD.

Låt oss fly


Somnade med kläder på igårkväll runt åtta. Hello sömn i tolv timmar. Jag är ganska utvilad men är fortfarande ganska yr, efter och illamående. Tredje dagen. Kanske en promenad i de första solstrålarna på flera dar, och slippa höra pappas prat med sig själv.
Jag vill åka in till stan och ta bilder på fina bilder in i natten, men det orkar jag nog inte med.


Förhandsvning på YVONNE



Två klasser från vår skola hjälpte till några från Backa Teatern i höstas.. Eller vintras (?) med idéer till någonting.. Om jag ska vara ärlig så fattade jag inte riktigt. Med den var ju bra iaf! Denna såg vi alltså igårkväll. Mer teater för min del, i told yah! Mycket mer levande och SWIISH! Lovely.


uppläsning @ stadsbiblioteket


!!

Mysiga bilder från Hannas uppläsning på statsbiblioteket kommer upp senare!


FREDAG


Skönt med helg nu va? Jag nickar här framför datorskärmen. Jag är nämligen helt jävla slut. Både igår och idag har jag en bakis-känsla i hela kroppen, head to toe. När drack Elin senast? Flera månader sedan.. Eller har jag gått i sömnen och hällt i mig en flaska rött? Nej usch. Detta gillar vi inte.

Igår kallades duga och jag krashade i systers soffa efter en lång dag i skolan och en förhandsvning på Backa Teatern. Snygg bild fresten, ellerhur?


LOOKBOOK



Dessa nyanser... ÅÅH SNYGGA :D


Mauro och Plura



Ser ni Mauros glasögon eller?  ALLTSÅ HAN MED GLASÖGON. Snygga.. SNYGGA.
Jag är så trött på mina glasögon just nu va. UUUHHH. Fast jag tror nog ändå inte att jag skulle passat i dessa..?
Jag vill ha linser..!


utdate...


Imorgon sitter jag i publiken i stadsbiblioteket när Hanna ska ha uppläsning! Kommer hem sent.. Då blir det nog ingen uppdatering! Inte heller på torsdag.. Då jag sover hos syster i Göteborg efter teatern med klassen!

Huvudvärken kryper allt näramre och jag vill bara sova sova sova. Men jag ska plugga plugga plugga.
Kill me?
Kameran är med imorgon! Jag vet ni älskar det. HÄHÄ.

Nu. BYGGLOV.   Wtf?


RSS 2.0