ja tack från nasty gal

http://www.shopnastygal.com/

awesome


David Gray - Fugitive (v1,0) (Lydverket spanderer)


lydverket spanderar

Fika på en ostadig brygga och egengjort gele till den underbara steken... Nu väntar jag på att Hanna ska göra klart sin mat, sedan försvinner vi in till stan och fördriver kvällen på en uteservering med Olivia!

i'm dreaming again

Bror kom över med dottern och mamma gör mat.. HIHI. Seg som attan men ska försöka att hålla skinet uppe änna.. Solen ligger ju på liksom. KRAM.


dööh

TJAA! Vinet och frukten tog med sig jonathan och natt blev morgon och sömn är det sista jag fått. Höh. Lagom seg, lagom hungrig och vääldigt sugen på köttet som ligger på spisen och tinar upp som sedan ska lägga sig på grillen och sedan ner i min mage.. MMMMM..
Ny telefon och tusen kronor fattigare men ack så glad jag är! Promenarat och säkert flashat rumpen ett flertal gånger idag och nej nu är jag faktiskt hungrig..

hallelujah?

Det spelas gitarr och någon med fin stämma sjunger utanför mitt fönster. Ibland är det ganska mysigt att bo såhär nära varandra ändå.

jag trodde kärlek som din var lätt å fånga nu

Sol sol sol och elin är happy! Håkan står på som ett jävla hallå och jag har min nya blåa klänning på mig.
För du kan inte se hur fel jag eeee...!
Ikväll umgås jag med hanna och en skvätt av husets vita.
Jag ramlar dåliga gatan fram..
Första plattan av håkan och det skulle ju va dans dans dans!

Och ja.. jag vet att jag ser ut som en häst när jag skrattar!

mensvärk

.. just saying

Jag skrev mitt namn i vattnet så du vet var jag finns

Hannas och Niklas tjöt om hösten fick mig att börja längta. Crazy. Godnatt.

And those eyes that you see are young

Världens dåligaste bilder men JAG ORKAR INTEEEE..! I förra inlägget visade jag upp min nya älskling som jag haffade åt mig från bikboks rea. (HiHi) Det blev också strumpbyxor, smycken, en till klänning, smink, present, telefonkort och ett prickigt anteckningsblock! På fredag åker jag in med pappa så köper vi telefonen också. HAPPY GAAAL.

en förälskelse


live the dream


nighty night

Imorgon vankas det shopping..!

go


retard


I gave up morals when I took up you


cosy


botswana i skåne


Because I Want You

AAAHH cepebild. Hur mår ni?! Jag är sämst på att uppdatera förresten. Det kanske jag har nämt.. Det kanske ni märkt också..? Eh. Charmig bild eller? Jag vet inte, men jag gillar klänningen! Inköpt.. Igår.. (?) Femhundra lappen jag fick i förrgår är som bortblåst.. Sen fick jag två söta klänningar av Hanna också! Och halva lönen..
Spenderade min dag i göteborg i regnet och smutsade ner mina vita skor. Mysigt hade jag iaf! Sedan blev det hem till Hanna och fotografera en servis som hon ska lägga ut på blocket. CHECKA IN. Fast.. Eh kanske inte ännu. Hon har inte ens fått bilderna..

blue

Hemma från skåne i ett förjävla äckligt humör. Döda mig. Hade iaf en fin trip trots att regnet öste ner. Följt nyheterna i helgen gällande Norge och ikväll tänder jag ett ljus, trots att det kanske är för sent. Vilka idioter det finns.

next up skåneland

Snart dör datorn här.. Och laddaren har jag gömt undan - eeh (?)   Städat rummet, skaffat vakt till ninisen, duschat och ätit mig sådär äckligt mätt på spagetti köttfärsås med förbannat mycket vatten till. Kanske dags att börja packa.. Sista updaten för helgen! Förmodar jag..  PUSS

lookbook inspo


fast kanske lite mer kaffe först..

Har ni checkat in Placebo tidigare? GÖR DET ANNARS. Jag har lyssnat på de hela morgonen i en mix på youtube.. Snart ska jag packa lite inför resan som i helgen går till skåneland, tvätta av mig gårdagens smink, dammsuga upp hårtussarna från golvet i rummet och duscha.

twenty years to go


explodera


en julikväll i blåskala


om himlen finns är jag förlorad


update.. eller

Hahaha jag suuuger men ni har förstående, det veeet jag! Promenad genom stan och stanna vid parkbänkar för att vila (haha vad gamla vi låter..) ,sedan kom regn och vi tog skydd under ett för litet paraply, cozy..! Mina ben är totaly aströtta och efter lite girly girlytalk med Olivia är jag strax påväg ner i min.. säng. SOM JAG ÄNNU INTE HAR FIXAT MED LAKAN OCH SKIT.
Äh godnatt på er. Hoppas ni inte blir jagade av massa smurfar och lakanpryda spöken i sömnen bara..

såndär... rubrik eller

Skrev ett utkast tidigare med bestämde att inte publicera ett sådant dumt.. och blääigt inlägg det enda jag gör idag. Tagit lite bilder men orkar inte riktigt fixa med det nu. Kanske imorgon innan jag försvinner iväg till stan. Mest bara på den fina himlen, blåmärken och Hanna egentligen, men ändå. Ist för denna texten. Jag är ganska dålig att uttrycka mig i ord. Kanske överhuvudtaget också men nu handlade det faktiskt om att skriva.. Lampan irriterar mina ögon och p3 spelar bara massa jävla hiphop ikväll. Fml.

en lek, om ens det


klockan tre babbel

Hemma runt 2 efter upptäckten att tågen slutat gå och nästa skulle gå kvart över fem. Hello snålskjuts. Stackarn.
Nu steks det pannkakor efter ett besök av brorsdottern med datorn på diskbänken. Mix megapol och mätt av grape tonic som jag jämt kallat gin and tonic. Jag hoppas inte jag väcker pappa. Förresten kollar jag på en ny telefon. En nokia med tangentbord får kollas upp när jag fått min lön.

tycker det är onödigt

..Att de bara ska gå ett tåg i timmen. Fml.


då kommer rädslan och tar oss


kommer ni ihåg dessa förresten?

Tillbaka till filmen festival!

And it won't be long

Jag bara äääälskar sega datorer.. Eller?
Väntar på en segpropp så jag kan komma iväg härifrån någon gång. Igår satt vi alla och kollade på film med typ tre liter cola var, chips och godis. Idag mår jag inte världens bästa och jag hittar ingen bh. MEEEN till helgen försvinner jag till skåne iaf. Awesome!

hello snygging


som höst i stan


kom ge mig världen

Gå till disneyland med mig..
Ge mig lön nu. 29 spänn kvar i fickan. 10 dagar kvar. Regn. Grått. Film hela dagen. Score.

återställare? jaa tack

Ni suger, jag suger, det är sommar iofs och jag är bakis som in helskotta. Förlåt förlåt förlåt. Ni är gulliga. Duschat av mig och upptäckt blåmärken på benen. Och rumpan. Att jag fortfarande var full när vi kom hem vid tio imorse var bara freaky. Och nu ska jag tydligen laga mat.

hehehehe

Idag är Plura dagens återvinningsgäst i P3. JAG LYSSNAR.

vi går ut och brinner upp i natten

Sing hallelujah.. Ryggen är på bättringsvägen..! Efter att ha legat nerbäddad i sängen några dar..
Men ikväll träffar jag Louise som tar mig till partille for some fun. Tycker änna jag förtjänat det!

forgotten fields

*tystnad*
Jag: Alltså det ser fan ut som en manet där uppe.
Hanna: JAG TÄNKTE OCKSÅ PÅ DET.

mmmmmmmmmm


köpenhamn

La mig precis i en obäddad säng, utan lakan och örngott, med en vetekudde strax över korsryggen. Dagen har tillbringats med brorsdottern och därigenom har väl min rygg sagt sitt. (Så tragiskt är det väl egentligen inte men ont gör det!) Nyss hemkommen från en resa till min favoritgunga med min favorithanna och just tagit mig en nybakad bulle som bakades innan jag försvann ut. Lite mer bilder kommer väl imorgon förmodar jag. Fina bullar vet ni.

hay you


follow me


och jag som trodde myggorna var kåta på mig

Myggorna attraheras av fyllon. Upphetsade fyllon gillar de allra bäst.

I alla fall om man får tro amerikansk forskning.

Läs mer.. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10381297.ab

drömmar


innan solen försvann


and the boys

Lekt med brorsdotter i förmiddags tills vi båda däckade kring 2 (?)  Awsi. Ikväll blir det grillning. Mr. Kamera är med också såklart.

gårdagens kvällspromenad i tollered


berlin?


New Perspective


blame it on hanna

http://teenage-yearss.tumblr.com/

till något vackert


välkommen till världens tråkigaste paradis


ja tack från topshop


the moon is never bigger than your thumb

Glodde på Dear John igårkväll. Grinade som en jävla bebis genom nästan hela filmen. Vad är det för fel på mig........

en plaza med en oliv genom lerum


sist var i grekland 2009

<p><span style=<p><span style=<p><span style=<p><span style=<p><span style=
Vill utomlands..!

hejdå ålderdomshem

OCH HEJ SOMMARLOV. En regnig och bråkig start men va tusan. Jag längtar mest att få kunna sova ut. Inväntar väl mina föäldrar ikväll och tar det lugnt. Helt jävla död men ack så förbannat jävla glad för att dessa tre veckor är över. Kanske.. Lite tråkigt är det väl.. Men.. Åh, ledighet.

wasted

Gosh. SEMESTER here i come..! Jag håller faktiskt på att somna i detta nu men jag borde försöka få i mig någonting för en gångs skull.. Och göra lunchen för sista jobbdagen imorgon!

medan du dränkte alla mina sorger


nu lugnaru neraj!

Vadå uschvecka? Och det är inte ens onsdag..  Ta min hand.. Jag har sett dig falla i så många andra famnar.
Dilemmat om lunch till morgondagen.. Varför måste man äta hela tiden? Vem försöker jag lura.. Jag älskar att äta. Borde höra av mig till ma papa. Min vän har piercat sin nipple idag dessutom.
Håkan Hellström @allsång på skansen tonight!

dåva

UPP OM SEX TIMMAR. INTE ALLS ÅNGEST. JÄVLA SKIT.

mmmmmmmmmm


winter winds


adjö romans!


vi kanske ses på nån spårvagn nånstans

4 dar kvar på jobbet (!!!) och nu har mamma och pappa åkt till lappland.

denna fina fick följa med mig hem

<3

En livslögn kallad "Tio"


fika med hanna


h&m kicks och ny funktion på picnick


vackert


imorgon köper jag en håkan poster och klistrar upp på min kala vägg


<3


galge

Jag stinker for the moment. Denna jobbveckan avklarad, ONE MORE TO GO. Och jag som ville iväg på en shoppingtur efter.. Men det blir förhoppningsvis imorgon om inte Hanna är för bakis..
Dissar kvällens spontanfesten för Amanda! Hade så kul förra gången.. Och nu ska den tydligen vara på Skansens Krona? Åh vad mysigt. Hoppas det blir regn. Hihi.
Efter jobbet igår mötte jag upp Hanna. Spontan sväng till haga för en fika med Niklas och äta världens godaste macka. MöööÖöms. 

Powernap och dusch senare. KRAM.

RSS 2.0