update

Jævla dansk dator Henke har, sitter hos honom for the momento. Han.. Førsvann lite nu. Senare ska jag møta upp Hanna och jag ska få byta om och dærefter ska vi strossa runt på stan. PUSSHAAYY

vi kommer alltid ha paris

VECKAN ÄR ÖÖÖÖÖVER! Skolveckan iaf! L O V E L Y . Firade detta i solen i stan med Tim tills skolkortet höll på att gå ut. Uringad rygg= uringad bränna! Önska mig lycka till med smärtan som väntar.. Men mysigt var det iaf!
Alltså, herrejisses. Veronica Maggios nya skiva, min drog för tillfället.
Arbetet blev inte riktigt klart igår. Jag.. Somnade ifrån detta. Men frågorna blev iaf klara i sista sekunden! GÖTT.
Big Brother har jag SNART kommit i balans med. Tänkte slagga framför teven ikväll men näe. Här var det ishockey. Blä.

`5+++ mycket winnerbäck nu


Panik panik panik, sömnbrist sömnbrist sömnbrist. 4 timmar inatt! Men idag är jag trött som FAN. Torsdagar är hemska. 8.00-16.50. Försökt mig på arbetet som ska vara inlämnat imorgon (!) , går la DOOOWN änna. Frågorna ska jag göra klart innan Kurtans lektion imorgon! I WILL! Annars vet jag att han kommer mörda mig. Nu blir det en snabb dusch, sedan svara på resten av dessa jävla frågorna. Hello frustration! Haha!

Förresten! Har ni checkat in Veronica Maggios nya platta? DEN ÄR GRYM!

korten på bordet


MMMMMKAY. Matematiken går väl sådär. Ser mest bara framåt och längtar tills på lööördag! Helg helg helg, henke henke henke. Någon sak min bror ska på INATT (?) som ska fixa mig ett par converse för 400! Lovely. Mina "kängor" är hur trasiga som helst och jag måste ha nya skor. Muhaha. Låga röda? Yep.

skriva av sig



Hallå knasbollar! Sorry for the dåliga uppdatering in denna blah blah blogg. Ligger just nu och är lite förbannad på mig själv som updaterar här ist för att fortsätta med matten (känn er prioriterade). Jag ligger efter i ungefär alla ämnen och jag får panik över det. Såklart ska jag fortsätta att klaga och inte få något gjort, jag är ju sådan! Blä.

I måndags åkte jag iväg hem till TOMMY und Henrik - kollade på Himlen är oskyldigt blå (jisses vad bra). Kunde såklart inte somna som jag skulle den natten. Hello 3timmars sömn, och hej hej hej - kaffet var slut.  Elins hjärta krossades. Hem och sova hela dagen blev det där ja.
Imorgon = omprov i matten. Fredag = Inlämning av ett arbete i livsmedelskunskapen SOM JAG ICKE BÖRJAT MED. Känner änna pressen som ökar och ökar och gör mig galen.
MEN NU MÅSTE JAG FORTSÄTTA ATT PLUGGA!

Note to myself: Tänk på agrissionsproblemen och det dåliga tålamodet innan det händer knasiga saker!

KRAM

äppelöga (konstiga namn på låtar) love it!

Här bjuds det på en egobild också. Kommer ni ihåg mig? Hej hej.

alla själars aveny

Allt bara kaboom idag. Jag vill ta en lång dusch, men då ska de planeras in i minsta detalj för att nu får man endast duscha i fem minuter. Jävla rör och skit som läcker och inte fungerar som de ska. Hannas svenska fina spellista är på och tysken försöker få mig på bättre humör men hej hej hej, det fungerar inte görbra. Jag vill sova. Eller dra hem till någon och låna en dusch. Hoppas ni har det bättre än mig!

barndomsvän


HEllooo! Eller godmorgon? Rethostan håller i sig.. Släpper inte taget... LET ME GO förfan. Satt och gjorde nästan sönder datorn igår då jag fick en mysig koffeinkick.. Sorry you guys.
Låg och pratade lite skit tillsammans med Amanda som kom över vid tio igårkväll och bodde över. Mysigt med sällskap! Sov med öppet fönster för första gången i år btw. Höhöhöhöh, summerlove. Plugg ute i solen och KANSKE kanske börja att måla om rummet? Vill så ha orken! Kanske några fler koppar kaffe?

för mycket babbel om uppdateringen och årets första bräna axel



FÖrlåt för dååålig uppdatering.. Omg, jag förbannar folk som skriver såhär. Näe. Men ändå. Låter ju knas. HEELKNAS. Jag har varit för hög på socker och ätit för mycket knasigheter i helgen. Köket håller fortfarande på att bli till nytt + att det har varit någon form av öppet hus här då grannarna klampat in! SÖÖTT! Massvis med bilder, men de orkar jag inte dra in på min lilla dator. NÄ! Men imorgon kanske? Åh. Skönt med ledighet fram till tisdag. WIIHUU. Förresten så har jag blivit bränd. FINT! Jag är ju så likblekt så det finns ju inte.. LOVELY. Men det har ju sin charm. GRILLNING står på schemat och jag har hjälpt till.. Lite granna iaf. Hoppas ni får en fin påskafton! Som jag tror är idag..? HÖHÖH. PÖÖSSS-


bland sågspån och råttskit


Sitter i köket som för tillfället rivs ner. Agerar väl DJ och fotogtraf av något slag.. Huset och fullt och mina rapar smakar påskmust. Glad påsk jao.

en solig kväll i april


album


förra påsken


inga fjädrar här inte, glad påsk


ryser ni lika mycket som jag?


låt oss försvinna bakom molnen


lalalaa

Vaknade ett flertal gånger inatt av att jag hostade och igårkväll blev jag så sur när jag inte hittade hostmedicinen att jag bankade och slog tills jag somnade. Hello agrission.
Imorse blev det P3 på högsta volym och städning tills svetten spruta. Dusch, och sedan hem till Hanna Panna med Olivia för lunch och bakning.
Jag vill gärna bli frisk nu..

time means nothing at all


muhaha

Jag: Skämmer jag ut dig nu?
Nils: Ja...

osammanhängande

Vaknade upp av en telefon som ringde.. och ringde.. OCH BLAAAHHH! Första natten det nästan blev för varmt med täcket. Ska man våga ta ur täcket ur öh, fodralet? Ni förstår vad jag menar.
Igår kväll var mys och jag gick i en klänning med endast en kofta över. Lovely. Vi gick runt hela göteborg. Nära på att ta en vagn från järntorget till stan men lät bli.
Idag blir det picknik med Johan och sedan att färga håret på Hanna Panna.
Ingen röd tråd här inte. Tur inte Jonas kollar. (svenskalärare) öhö.

elin hatar dåliga redigeringsprogram

Eller så använder jag dom fel. Picknick och Picasa. Men snällaaaaaa. Ge mig lite fler tips?

lars winnerbäck på i vårsolen


Satt i solen en stund och pluggade.. Jag fattade NADA davinci men varmt var det iaf. Kom just på att jag haft min tröja bak å fram. Göttttttttt... Nja. Ska snart göra ordning mig för en promenad i Göteborg med Nils! Kameran är med så bilder får ni nog se imorgon!


nålens öga

Varm dag i Göteborg väntas tydligen. Jag vaknade av att jag hostade sådär fint klockan sju när man verkligen vill vakna när man har påsklov och allt! Kollat på alla bloggar och konstaterat att ALLA var ute i solen igår. Förutom jag. Men jag hade det mysigt ändå till American Dad med T. Promenad upp för backarna med Louise och fan vad härligt det var. Inte för varmt, inte för kallt. ÅH HELLO VÅR.
Idag blir det att städa upp i rummet och förmodligen plugg i solen. MYS!

trasig näsaaa


iiiiIIIIHp. Solen skiner och bla bkllnnföosnbfoö   jag skiter att jag egentligen är sjuk. Idag ska jag utanför dörren. Jag ska till och med pallra mig ner till pendeln! P3s diggilistan är på och efter två koppar kaffe och ungefär en on halv timmes dusch mår jag superb! Eller så ere koffein och skit som lurar mig men det skiter vi fullständigt i! Väldigt skönt att man inte måste tänka på att lägga sig i tid idag. HIHIH.
Eh. Sitter fortfarande i underkläder men deon ska liksom.. Torka. Eller? Nej, jag vet inte vad jag ska ha på mig.


extra starka citron


BLA BLA BLAAAAA. Ge mig lite regn och glass nu. Har redan lite humörsvängningar och det är redan mulet. Jag inväntar bara kvällen. Natten. En ny dag.
T kanske jag hälsar på imorgon. KANSKE. Ifall jag mår bättre och inte har risk att snora ner hela honom.

Min lugna spellista är på och jag har bannemig inte fått i mig något koffein idag! Därav huvudvärken och mitt fittiga humör?


nananana comon


glass of water



ÄGGSKAL blev färgen till rummet. Det är just nu rött, men nu är jag lite trött att inreda i svart och vitt. Vanlig vit skulle bli allt för ljust skulle jag tro. IHP. Nästa vecka.. Eller kanske redan imorgon börjar jag!
En vetekudde fick också följa med hem. Haha.


sunshine


Godmorgon! SOlen kikar fram bland molnen.. Petter spelas och idag ska jag köpa målarfärg med pappa. Snyter mig var femte minut, men nu är iaf sminket och håret är någorlunda okey. Snälla snälla snälla. Vill bli frisk nu!

little by little


underbara man


the truth is hiding in your eyes and its hanging on your tongue


friday i'm in love

Inte hundra procent kry ännu men jag pallra mig till en föreläsning idag iaf. Han berättade att våran generation är ganska bra ändå. Trots att de äldre hatade vårat våld och bråk. Vi var bäst, vi nittitalister. Med en kurrande mage blev allt genast ganska booring och jag fann intresset på klockvisaren. Tick tack, tick tack.
En supersnabb shoppingtur med Sandra och därefter skolans baugette på centralen.
Nu: Påsklov!

titt ut....!

SHABAANG. Huvudet dunkar och jag har missat flera avsnitt av Big Brother! Halstabletter och värktabletter, vatten och te. Ja ungefär. Känner ändå ingen smak. BUÄÄH.  Puss.

plugga?

Fast ne. Det ser inte ut som det. Wtf. Cepe bild. Förresten, look at my LEGS! Prickigkorv.
Ne, det är kallt i mitt rum. Yep. MEN PLUGGA? Usch. Hatar den bokeeeeeeeeeeeeeeeeen.

tell her not to go


från en dimmig promenad med en dimmig vän


hej hej klaginlägg

Nu sitter jag i skolan igen.. Torsdag med en GÖRSEG dag. Hej hej.. On top of that har jag råkat ut för en förkyldning som gjorde så jag stannade hemma igår. SYMPATIN BARA FLÖDAR NU KÄNNER JAG. Stop that.
Första glassen i solen idag, men det var nog inte lika bra då jag däckade på svenskan och failade totalt på engelskaprovet då allt jag tänkte på var att snyta mig.
Jag har några bilder som ligger hemma och väntar på att visas för er, men då pappa trollat bort internet igår - kom dessa inte upp. BLAME IT ON HIIIIIIIM (?).
Ville bara upptadera lite.
KRAM KRAM, hoppas inte ni blir sjuka nu.
<3


syrener och moppelimoppar


BLÄÄÄÄÄÄÄHHH. Nu har jag ont i hövvet, men dagen har varit AWESOME men jag har inte gjort läxan. SHAME SHAME. Nu ska jag ner och noppra ögonbrynen, sedan tar jag en dusch. Jag stinker efter att ha gjort ordning våffelgärnet... Wtf?
Jag ska försöka bli klar med läxan.. Bara för att det är tills imorgon.. Men jag lovar inget!

Godnatt!

gammal going


fortsätt simma, fortsätta simma


random...!


Uuh, jag är så lat. Jag antar att det blir så efter man suttit uppe halva natten för att titta på RENT. Och oj vad jag grät. Bananlack kladdade hon på idag föresten, om ni inte förstod nederstående inlägg! Det var inte görnice att äta pastan med det fastklibbat mellan tänderna, men HEHE, nu slipper jag de i ytterliggare ett och ett halvt år! Happy. 
Lite ångest över att jag inte fått något sommarjobb..? Eller..? Lite sent att söka nu va? JAG VILL HA PENGAR FÖR TUSAN! Vem vill inte egentligen.. ;(

Blåsa upp förhuden? HAHAHA, så jävla goa historier i Christer i P3. Stor som en ballong. Ååh, vill se.


bananlack


fotbollsprat och önskan om en puss från håkan

Sovmorgon, kaffe, hjarntorget, frökusar och mer kaffe. Strax tar jag mig ner till tha centrum där Gerd ska glo på mina gaddar. Wish me luck så får ni se en bild på min rumpa sen. Lite för mycket kaffe? Typ.


fiskmås och niklas


Duschen jag längtat efter hela dagen har just blivit av (haha) och nu doftar hela jag citrus. P3 verkligheten är på och imorgon är jag "ledig". Tandläkartid på en dag med en bagerilektion.
Pannkaksfrukost..? JA TACK. Eller Hannas våfflor? Fyfan Hanna, ge mig... MUMS.
Ikväll ska jag titta på Big Brother och Rent tillsammans med något ätbart. Föresten, en vecka - sedan lov! TAKE CARE SÅ LÄNGE!


sparks


grejjade det!


aprilhimlen

Jag har en ganska crap morgon. HEHE. Tog massvis med fina bilder igårkväll, det var verkligen jättemysigt! Men nu vill inte alla riktigt följa med in i datorn. Vi testade med Hannas och en annan dator här hemma, men NEPP. Lite lite småbakis och lite lite småhungrig. Jag hatar föresten spotifyreklamer. Hej hej premium?

svavel


God
morgon änna! Jag är fortfarande lite yr.. Och illamående.. MEN solen skiner och ååh här våras det för fullt! Vaknade av fågelkvitter.. *kär*
Runt tre ska jag iväg till stan med Hannis bannanis. Slottskogen, ye. ÅH. Hoppas ni får en fin lördag!


fel del av gården..


I’ve forgotten how good it could be to feel alive


na na nah!

Bilderna blev, som ni ser, en fucked up blandning. MEN VET NI VAD?! Det är HELG NU. Om ni hade missat det. Eller så skryter jag lite. Om ni inte har slutat vill säga.
Städning av rummet väntar, paaaaarty... Och herregud. Jag somnade på engelskan idag. Till mitt försvar fick jag bara i mig en halv kopp kaffe denna morgon. (HEHE) Hälla i sig lite mer snart och fortsätta dansa till movits. FÖRJÄVLA GOA ALLTSÅ!

tänk på döden


tummen upp för helg snart


hämtar ut jackan för å knulla in dagen


BLA BLA BLAAAA trött som en gnu. Kollat på de två senaste avsnitten av Big Brother och nu sitter jag och lyssnar på Andreas Wijks singel. Och vad tusan hände där? Diss, diss, diss. Eller ska jag ge den en chans? Låter dock inte så speciellt. Tråkigt!
Bilderna från igår kommer förmodligen upp imorgon, då jag har tid.
Sammanfattar dagen med PMS-attacker. Love it. Poesi i slutet. Fyfan.

bedövande


Hade tänkt ligga inne resten av kvällen och tvätta bort mitt smink.... MEN NÄE. Här våras det kvällspromenad med Jonathan. Jävla spontan han är alltså. Kameran är med..!


så jag väntar, ah jag väntar, om tiden vill ifatt


Håret är nyfärgat och ikväll har jag delat skratt och ost med min Hanna. Lars Winnerbäck spelas lite random från spotify och snart har min rumpa somnat. Turist i kungälv med vita rockar i kexfabriken, dagdrömmande och ångestfyllda tankar om sommaren har jag ägnat mig åt idag. Tysken också såklart. Herregud vad Lars Winnerbäck är mysig.

everything but you


Och jag som bara leta efter någonting som aldrig fanns


Hello sunny day..! Bilden är tagen utanför kyrkan i fredags, haha.
Jag borde så skaffa skärp till mina bageribyxor. Vet inte hur många gånger jag tappat dem eller visat rumpan! Piiiinsamt. Solen trädde fram efter en dimmig förmiddag och jag tog en promenad upp från tåget med en förjävlig utväxt i hårbottnen!
Nu borde jag göra klart min läxa.

they're singing it to you

Blahaha.  Sebastian Wijk – Down Below i högtalarna och jag har nog fixat och donat med hundratals bilder hela morgonen utan kaffe. Jag borde nästan få en oscar. Resten av dagen ska jag fortsätta vara såhär äckligt seg. Som man blir. I detta dimmiga väder.

svartvit


fredag


när man man stannar upp och faktiskt inte vill låtsas växa upp mer

Tumblr_lif0jqcrh01qdb3kzo1_1280_large
Är det kanske dags att göra det, på riktigt. Trots att man helst av allt vill gå tillbaka till den bebislena huden och vällingen, blöjan och de oskyldiga ögonen som fick alla go "aaw". Stora som små. Eller iaf till dendär flickan i 9års åldern. Få lite saker och ting omgjorda, ogjorta.

känn ingen sorg för mig, göteborg..



Älskling 37år idag <3


update

Sitter i köket, lyssnar på humorhimlen i P3, sjuka program, väntar på att pajen i ugnen ska bli klar och sen blir det en bastu. MYS. Hjälpt pappa med skräp och skit till tippen, handlat och NÄSTAN installerat ett virusprogram. Biffat mig med massa däck också. STARK! Foton har kameran också tagit. De kommer upp senare idag. Lite bilder från 90års kalaset igår också kanske.
Nu ska jag göra en sallad!


RSS 2.0