varma hälsningar

RANDOM bilder och jag är lite orolig ifall jag somnade till ute förut. Kommerinteihågvafan. Kom hem från jobbet och la mig i solen iaf. Imorgon säger tydligen solen adjö för en liten stund. Dumma dumma moder natur. FÖRRESTEN. Snart en vecka kvar på jobbet! En och en halv just nu kanske.................................. Öh KRAM.

ergonomi var det va?

Hoppas ryggvärken ger med sig under natten. Klantarsle.

Angus and Julia Stone - Babylon


try harder

The Weepies och spagetti med köttfärssås efter en soft dag på jobbet. Funderingar om att motionera snurrar runt i hövvet.  i've been smoked a lot of cigarettes lately. säger vi.

långa nätter


oo aa


you're the one that i want

Bilder och youtubeklipp från http://judyandthedream.tumblr.com/

den där pojken har aldrig riktigt sett nån i ögonen

Lax, potatis och jordgubbstårta. Jag har tyvärr inget bevis att jag gjorde detta men ni får helt enkelt bara tro på mig när jag säger att jag skrapade ihop detdär. Inte riktigt något spektakel och kalas.. Men iaf bättre än möglig fil. .. Eller?
Jag hade klarat nästan allt jag skulle gjort denna veckan.. Förutom de förbaskade blommorna som inte riktigt vattnade sig själv, som jag nästan önskade att de gjorde.
Två veckor kvar av jobbet (!!) och jag börjar planera lite smått på min kvarliknande "semester". Fan vad vuxen jag är. Inget speciellt alltså, mest bara en jävla massa dagdrömmande.

för en lång lång tid


glad midsommar!

Jag spånar på en inköpslista som min bror ska inhandla till ikväll.. Jag tänkte göra en middag. Det betyder alltså först en dusch och sedan mer kaffe. Vädret är så tråkigt och blääigt och samma sak gäller här inne också. Kanske borde städa också. Jag har samlat på mig en del vuxenpoäng denna veckan.. Tycker ni inte? ;)

lime

Städ och fix fortsatte efter jobbet och ikväll blir det besök! Slängde ungefär halva kylskåpet som jag idag upptäckte var mögligt..
- vafan äter du på dagarna då? undrade min bror. Jag vet inte riktigt sa jag. Färdigrätter och nudlar (fast det kanske man kallar för färdigrätt?)  och till och med pulverkaffe. Sömn från nio igårkväll tills klockan ringde klockan sex. GAAANSKA skönt.

förresten så fyller ju min hanna panna 18 idag!


update på vuxenlivet

Ville änna ba komma in och säga HEJ. Datorn är inte så värst lockande denna veckan.. JObbar 8 till halv 3 och jag är helt sluuuut. Imorgon är det iaf sista dagen för denna veckan och det är typ.. AWESOME. Dags att göra lunchen för imorgon då kanske.. KOmmer jämt på detta allt för sent. Och jag har inte liksom.. Vågat mig på tvättmaskinen igen efter min insident i början av veckan.. Och detta blir bara en massa jävla babbel igen.
Ah and btw borde jag ju vara med på Liseberg ikväll och se Fogging Molly men.. SÅ KUL SKA VI INTE HA. Läggdags vid 9!

genom hålet i mitt hjärta

Haha jag blir jämt så jävla sentimental av Kent.
Första jobbdagen idag som gick hyffsat bra. Sedan svängde jag förbi Vera på vägen hem och åt upp resten av min lunch. Igår drog jag med Olivia på en tur till maxi, sedan blev det färgning av utväxten på oss båda samt en jäkla massa tjaffs, speciellt om killar, som det jämt brukar bli med oss tjejer.
Jajuste. Note to myself = glöm inte tvättmedel nästa gång du tvättar.

vuxenpoäng

Precis startat min första tvätt, EVER. Resultatet återstår inom kort.. Tagit ut diskmaskinen, suttit in, matat djuren, matat mig själv (hehe), lekt med tuffe och städat undan lite i huset.. Fan jag borde nästan bli hemmafru (?) Nja. Jobb imorgon och jag har kissat nästan onödigt många gånger idag.

skadad (?)

Förjävla äckligt fel och dumt väder ute idag. Jag har spenderat denna åt att leka med min brorsdotter (JAG ÄR HELT SLUT) och drömt mig bort någon helt annanstans. Imorgon blir jag åter igen ensam med dessa två knasbollar till djur. Öppet hus för allmänheten och snälla snälla, någon skräm iväg dessa jäävla spöken. Jobb jobb jobb dessutom. Money money money.

snygg brud

På Bokia i säkert en timma och nu väntar jag på att resten av folket ska till flygplatsen. Kvällen spenderas med Olivia och Hanna och nu ska jag ner och lära mig tvättmaskinen!

tillräckligt om du vill bränna ner stockholm

Wiioooaaaa. Haj haj bloggäään. Slottis igår med fina människor och läskiga gubbar. Idag träffar jag AMANDA som jag inte sett på evigheter så jag ska strax hoppa in i duschen. Tjaarå!

igårkväll


docka?

Förlåt för alla enformiga bilder.. Men jag har liksom ingen annan inspiration klockan två på natten. Satt ute och solade med brorsans gamla radio tillsammans med min blinda kanin förut. Efter en stund fick jag besök av en hund också, men det är en annan historia. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig svetten, sedan bär det av till stan med olivia und hanna!

var är du ikväll?


trots att månen sken


resultatet av en tråkig natt


det finns inget imorgon


free falling

Mötte upp Sandra i stan efter ett försök att komma på samma vagn i pendeln, som vi dock misslyckades med. Satt på en bänk och kom på snilleblixten att åka hem till mig igen och göra en kladdkaka. Få ont i magen och fina besked. Frysta hallon och mango på det. PÖÖSSS.

hej jag heter elin och har inga bilder att bjuda på


were are you now?

Tumblr_lm8pk7f0zr1qzcn8zo1_500_large27010334_ajzetukx_c_large
Kollar på tågresor och är snäppet ifrån att klicka in ett köp när jag kommer på att jag knappt har 100 spänn på kontot. Drömmer mig bort i en annan värld. Klär mig i för tunna kläder. Skriver till någon allt för ointressant person i hoppet att sluta känna mig ensam. Lyssnar på musik som jag inte lyssnat på över 4 år. Blir lite nostalgisk och söker upp gamla bekantskap. Erkänner för mig själv att jag är ensam. Kommer på mig själv att det bara är en dålig dag. Och ja. Det är väl just det det är idag. Jag behöver komma bort.

i had to find you

Ilskan tog över och jag däckade på golvet med en turban på hövvet. It's all goooood.
Coldplay spelas i en mix från youtube och jag funderar på att planka in på were the action is i sommar.

haha orkar inte

PMS DAG. Jag fungerar inte när jag är hungrig och inte ätit på hela dagen. DET FINNS INGET ATT ÄTA. Jag svälter right now. Ooh skinny me. Lovely.

beautiful blues


den lilla planeten

Bob Hund igår på Liseberg i duggregn. Småmysigt med en tajt rumpa framför mig. Kunde. Inte. Sluta. Kolla. Speciellt när han vickade på den!

fö hon stal mitt hjärta

HAJ HAJ. Vi hittade hem till Tanja trots allt. Det var ganska enkelt. Faktiskt. Känns lite dumt såhär i efterhand. Hemma väntades Nyckeln till frihet och jag somnade runt ett. Snart ska jag försöka få tag på T och ikväll blir det Bob Hund på Liseberg med Hanna!

igårkväll


nonsens

Vill du ligga med mig då?
Jävla låt sätter sig lika snabbt som myggorna på benet en sommarkväll. På tal om ryggskott så ska jag inte sitta här för länge. Svampbob som ba hej hej ska till patrik. OK. Deodorant och hurfan ska man tackla en barndomskärlek när man ser honom? Jag har inte gjort detta ännu men FAN kom jag och tänka på det för. Första koppen av det fucking kaffet imorse på evigheter, tror jag, så var det klumpar i mjölken. HEJDÅ 2 LITER MJÖLK. Jag hatar mjölk. Vet inte ens om det är två liter. Mamma ska iväg och köpa olja. Hoppas jag. Jag vill färga håret också. Jag har dock inga pengar kvar denna månaden. BAD GIRL.
Kan du inte se att jag klarar mig själv....!!!!! Jag behöver inte nån som dig.
Vafan ere för sångtexter? BIBAPULKOLOLOL!!! Pulka ungefär. Jag drömde att det snöade. Skyller allt på sandra sopm ville ha snö nu. Som hon sade. Igår. PÅ sin födelsedag. Möpp.
" din nuvarande medlemsnivå är Bas. Uppgradera till PRO för följande fördelar. "   - inga annonser på din blogg.
ööööÖÖÖöööÖH. Orkar inte.
The boys are back in town.

arkiv


my first kiss... lalLLAllala!

Rastlös..! Det blir lätt så när man har legat i tevesoffan hela dagen. Det blir lätt så när man är sjuk. Ville bra uppdatera lite om min meningslösa dag. Imorgon åker jag hem till Tanja.. Som jag inte riktigt vet vart hon bor.. Men sånt fixar sig alltid.. Right?

read

Tumblr_lmkuf9krh01ql8d9wo1_500_large

sommarlov!

Spektaklet blev tyvärr inte lika mäkta som på Alléskolan. Haha, nostalgi. VG i idrott (första vg:t i betyg, ever! att jag bönade och bad hjälpte tydligen jah) men resten täcktes med massa G:n.
Ringde sommarjobbet och ska få hem papper nästa vecka. Börjar v:25!

vad elin gärna skulle vilja ha

Från Rockhouse och KandeeShop!

16 september

Ska jag inte se till att vara upptagen! Håkan Hellström på Liseberg. ÅH. Bli mosad <34566778

för full för att ens kunna gå

Förjävla nice att ha en utfyktsdag i ovädret när man är sådär härligt förkyld. Man fick iaf kakor! Och kaffe! Och.. kött.. och sånt. Skrattet höll i sig från stan hem igen. I regnet. Nästan så man föll ihop till slut. Sommarlov imorgon!  LOVE LIFE.

hugger i sten

Dags att hälla i mig några liter vatten, dra i mig några halstabletter och sova bort huvudvärken. Sovmorgon imorgon!

se dig om

Sen kom jag på att FAN Johnossi spelar ju på Liseberg ikväll. Men det har vi totalt missat. Eller bara dissat. Likaså samtalet till sommarjobbet..

i min trädgård

Blev.. Det rosa. 
HAHA jag dör. Elin är DÖD idag. Någon tror nog att jag faktiskt tycker om att vara sjuk. Stup i kvarten. Vafan har jag för immunförsvar? Provet gick knas och vi blir inte förvånade om jag inte blir godkänd i matte a. Jag skäms. Typ. Lars Winnerbäck får mig iaf på LITE bättre humör.
<3

jävla sms


Klantarsle. Änna dags att ringa mitt sommarjobb snart känner jag. Skjuter upp varenda jävla dag. Fila hälarna. Äta riktig mat. Sluta sova hela dagen. Borde bli frisk. Börja tjäna egna pengar och åka ner till skåneland. Sluta sakna folk på distans. BÖRJA SPRINGA. Sluta puffa folk på facebook. Smörja in mig så jag inte blir såhär förbannat bränd.

nu kan du få mig så lätt

Alla bara babblar i mitt öra... BEBAPULOLOAAAAAAA!
Man mår som man bör göra idag. Jag hade iaf trevligt igår och vaknade upp likaså hos syster. Skönt med lite ledighet idag. Jag är HEEELT slut och imorgon är det matteprov som gäller. Tagga!

what if god was a hippie


en plats i solen

Åh. Denna långhelgen alltså. Livet leker! Igår begav mig till göteborg med Hanna och Cicci för att se på dendär HBQjsdfjfkdk - galan  Vafan det var om. Haha! Kände inte riktigt att jag passade in bland alla transor, men fan vad mysigt det var.  Innan hemgång till frysta bär och ovispad grädde blev det Evert Taubes (?) värld.
IDAG ÄR DET NATIONALDAGEN OCH JAG SKA TILL PICKNICKFESTIVALEN SENARE.
Hoppas ni får det fint!

där människor är som du och jag

Åh. Jag är lagom bränd idag. Min hals mår inte jättebra heller men FAN vad värt det var. Köade från elva till någonstans efter sex. Kanske skulle övervägt att ta med mig solkrämen.. Goa människor och ja Håkan, du lyckades få till en förjävla folkfest. Jag var lycklig. Jag är lycklig! Hej hej sommar!
Idag var det tänkt att åka in till Liseberg och se Hästpojken uppträda. Får se vad som händer med den saken. Först ska jag iaf få i mig lite frukost!

följ efter mig ropar han

Ruset när Håkan går upp på scen. Trycket längst fram. Vattnet som aldrig smakat godare. Rösten som sakta tynade bort. Andnöden. Så uppsnärd i det blå. Lyckan!

tripp trapp trull


var är du ikväll?


"välj ett ord och ta kort på det"

Dagen har varit awesome! Mest för att göteborg är så fint såhär i början av Juni men också att det finns sådana underbara människor överallt. Hihi. Imorgon är det Håkan, underbart!

går det med visa-kort?


busfrö


lite gott gott


för inget är logiskt, för att inget är magiskt och det är så tragiskt

Härlig bild på fina! <3
Legat ute i solen mest hela förmiddagen fram tills nu med Hanna, ätit lunch och tagit ut ninisen för lite frisk luft. Jag har massa knasiga bilder på massa blommor också. Det är ju sommar nu.. Faktiskt.
Precis duschat av mig svetten som ba forsade till slut och strax ska jag klä på mig, åka till syster och sedan till Liseberg! Kameran är med vet ni..! ;)

barndomsidol

HÅKAN IMORGON <3
Fast just nu sitter jag och lyssnar på Gyllene Tider.. Riktig sommarmusik det. Affärerna stängde väl extra tidigt igår men jag hann iaf köpa en födelsedagspresent till min kära syster! Sedan blev det Åhléns ,som alltid har öppet längre än alla andra (?), och prövade alla parfymer vi hittade.
Åååh. Älskade parfym!

torsdag


när man bara vill ligga i sängen och äta chokladglass hela dagen

Åh. Idag är en seg dag. En ont-i-magen-dag. En pms-dag. En grå dag. En måste-dag.
Nu blir det en snabb lunch, sedan ska jag in till stan och möta upp William. Köpa present till syster samt ett fritidskort. Ska försöka att inte bråka med stackarn!

grekland 09

Vore inte helt fel att åka tillbaka, typ nu.

måste dra mig och byta landskap


för en lång lång tid


här står jag och spricker


lyckan när man lämnade in hygienboken <3

HAAAJJ. Mina halsmandlar mår icke bra. MEN ELIN HAR TRÄNINGSVÄRK. Ja. Nästan så man har glömt hur det känns alltså. Lämnade dessutom in alla böckerna innan sommaren idag. UNDERBART. Halva skåpet urplockat och nu har jag endast ett matteprov kvar i ettan.
En sväng runt stan med Hanna och humörsväningarna kom och sa hallå. Vinden var kall idag förresten. Imorgon träffar jag W!

RSS 2.0