alltså..


tre

Strömavbrott i nära två timmar. Söta Olivia flydde fältet när telefonen var ur laddning, när hon fann endast ett värmeljus och när hennes ende vän, molle, hennes katt, lämnade henne. (gick.. ut.. i natten alltså..) Bäcksvart i hela området och sedan fann vi intresset att glo på ambulansen som inte hittade rätt hus utanför.
Jag missade alltså.. Idol. Förutom moas sista låt. Och utröstningen. Åh moa, du har typ vunnit mitt hjärta.
HEHE och nu vilseleder jag säkerligen er med både text och bild. Alma visas iaf på korten. SÖTE.

random

http://morvisinnocent.tumblr.com/

this town is crazy


Kaffe på Fröken Olsson med William och gjorde dendär förbannade pinsamma kafeverksamhetsuppgiften. Skriva upp sortiment, komma på förbättringar med stället och checka in hur personalen sköter hygienen. Typ. Vafan går jag min linje för.......

han är bra allt knepig


till er alla..

SKAFFA OCH FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN. Ser att ni är inne ibland lite hitt som hatt på dagen och finner inga nya inlägg.. Jag är så lat, SORRY <3

Längtar jag längtar på tå längtar till allt som är gott


början av veckan

Glor på vikt- och matprogram. Kämpar lite med mina små övningar och sover på lektionerna. Ledig på onsdag och en fet sovmorgon på torsdag. I will plugga plugga och plugga. Sova sova och sova. Och klämma in några pussar såklart. För att orka med liksom. Fast mest för att det pirrar så fint.
Dags att köpa julklappar snart förresten eller? UUuH, småpanik.

tomma steg


just like this

http://lillavitsippa.tumblr.com/

Det var längesen, jag borde ringt, men att ringa nu känns lite fånigt och kort

Det är ganska kallt nu. Prat om snödans och sånt. VG eller IG på prov. Mensvärk och försenade p-piller. Bäst just nu är Winnerbäck. Och min pojke såklart. En våffelhöst som rubrik i förra inlägget. Två koppar kaffe.

Igår kväll befann jag mig i hannas pappas fina lägenhet med olivia och hanna (daaah). Det bjöds på våfflor, världens godaste (?!?!) vatten, te och massvis med grädde, nostalgitrippar och film. Förjäkla mysigt.

våffelhöst


rattataaa

Tidigt hemma efter en lektion med en jävla massa marsipan. JAG HATAR DET. Ursäkta mig. Hehe. Men usch. Gjorde grisar. Mest sandra som gjorde mina om vi ska vara ärliga. Darriga fingrar, nervös-svettiga händer och jobbiga bord med för mycket mandel.. marsipan.. fett för min del. INGEN BRA KOMBO.
Nu satt jag mig egentligen här för att göra min engelskaläxa. Senare promenerar jag ner till stationen för att möta upp min sötnos. Mmm <3
Ungefär såhär såg de ut i suddig bild. Ingen big deal? I kill yah.

So I heard it from a friend that there was this guy that I should talk to


Your cross aint no where I want to hang my hope from

Prioriterar mest läxor, provläsning, sömn och lite egentid med te och go musik om dagarna. Jag avskyr tvåan. Speciellt naturkunskapen. MEN VI KÄMPAR PÅ I ALLT TÅGKAOS, KYLA OCH HÖSTDEPRISSONER.
...Eller?  Nu ska jag äta mat. Tydligen. Sedan - mer plugg! Mmmm.

rikaste bruden i stan

Ah eh, tja. TJA! Fortfarande lite fräknar eller? Ikväll myser jag med pontan och sandro med film och lite gottigottgott. Försvinner till farmor igen imorgon förmiddag och blir barnvakt samma kväll med olof till hans brors..barn?
Förresten så pratas det nu om julklappar. Min bror publicerade sin önskelista på facebook.
  • ett par inne skor
  • ett par ute skor
  • ett par fotbollsskor
  • pengar
Kände att jag kunde köpa allt till honom och lite till till och med. Jag kontrade med :
  • 1 blueberry
  • 1 hummer h2
  • ett par dr martens
  • en stor vattensäng
  • och MASSAAAA pengar.
Ja alltså.. Jag kanske tog i lite, men alltså.. ja. Eh. Vi är väl sisådär 10 pers i familjen nu + lite bekanta och jag lever på 800 spänn i månaden (blir väl lite mer nu i juletider, men ändå ;) )
Sammanfattning? Skrev att jag kunde ge honom en tjuga.

skevt


pepparkaka

Olof Grind
Ny e-post/msn/blö. The weepies-mix på youtube efter att spotify var dum och stängde av sig, och min telefon luktar fortfarande kaffe efter en olyckshändelse i början av veckan. Idag smakade smörgåsen förresten gas. Apelsin på g men jag behöver mest bara slänga lite skräp.

All it takes is a little faith, and a lot of heart


drömtydare?


En natt fylld med massa jävla drömmar. Fiskar som försökte ta livet av både sig själva och mig. Inställt ullaredsbesök pga spindlar i bilen och spindelnätsmönster i håret. Sedan shoppade jag inför ett födelsedagsfirande, i tårar, och lastade på korgen med vin, sprit och potatissallad. (?????)

And the nights are dark but then they pass


u could be happy

Strul med mailen efter en dag framför teven invirad i nytvättat täcke och en skål pyttipanna. Höst-depp, eller mys, eller vafan man kallar det.

Typ, starta bilen hurricane!

xl

Okej, nu har jag varit jättemegaduktig. Typ. Städat och haft mig vet ni. Duschen har jag till och med hunnit med denna morgon. Mmmmm. Nu är jag dock SKIIIThungrig så på med kläder och ner i köket med mig. Go go go!

lite från igår!


RSS 2.0