mobilbild osv osv

Tutten håller på att ramla ur min lite för stora urringade linne. Borde borsta gaddarna nu och lägga mig. Men detta är mammas fel.. Vi hade knas med internet och jag skulle kolla någonting och WIPPS så ba hej hej bloggeeen. Veckan har snurrat fort och jag har mest bara sovit mig igenom mig den. Imorgon är det fredag och det betyder oloftime, happy happytime efter provet och den jävla mattelektionen. NEJ godnatt nu!

monki


09282011

Hostan gnager på lite mer nu. ZombieElin och jag somnar på allt fler konstiga ställen. Elvatimmars skoldag imorgon och våfflor till middag. Törst •

Δ

http://rebeckabjurmell.tumblr.com/

himlen är gjord av sten

http://rebeckabjurmell.tumblr.com/

let it rain over me

Åh, nu är jag arg på mig själv. Struntade fullständigt i första sömntåget och satte mig här istället. Hoppades på att finna olof kvar någonstans men jag antar att han har försvunnit in i drömmarnas värld eftersom jag inte får något svar på sms. Åh, dumma olof. Fick åtminstonne en puss eller tjugotvå innan vi sa hejdå för några timmar sedan.

Imorgon är det tisdag och det innebär ledigt för min del och ett möte runt 11. SEN PLUUGGGG. D Ö D A  M I G .

pop på svenska


baka baka liten kaka


höst.. typ


jaaaaaatack

Det mesta av skiten är ifrån h&m.. Dah.

jäkla kontantkort

Ni vet sånadär drömmar man har ibland som känns så jääävla verkliga fastän det aldrig kommer kunna hända i verkligheten men ändå s娨 jäkla verkliga?! Inatt drömde jag att pappa gav mig 2600 kr. Snacka om random nummer men fy bubblan va besviken jag blev när jag vaknade.

oooooooooo!

Följde med pojkvännen (inte alls knasigt att säga <3) hem efter matten i fredags och somnade tidigt i husvagnen. MAN SKA HA HUSVAAAAGN. Alltså fy bubblan vad mysigt det var. Hur ofta sover man i husvagn liksom? NÄÄÄÄVER. Inte jag iaf.. Nämnde jag att det fanns får där?! Och massvis med katter?! Hej hej lantispojke, jag tycker om dig.

lemonade

Fick påminnelse av en viss Jennifer om att uppdatera bloggen. OM HON TJÖTAR SÅ..! Haaaaaha. Sitter barnvakt med mamma och pappa till Alma. Puttinutti! Vart ute i sandlådan nyss också. Änna längesen man satt där alltså.. Eller?

Utkast: Sept. 21, 2011


en såndär.. skiteftermiddag

HÄR SLÅR HORMONERNA TILL ÄNNA. Satt och grina i nån timma innan jag föll i sömn. Patetiskt. Försöker klara upp skiten med någorlunda glad musik. Haha dör. Inte aspepp på morgondagen som väntar.. En skoldag från 8.40 - 19.05. Bäst att 5timmarslektionen är bra?! Skolfoto också. Finnarna har ju bara exploderat i fejset på mig OCH FAKK FÖR DISTANS.

TAGGTRÅD

SVAAAAJNKALLT. Möttes av scones och soppa här hemma och snart hoppar jag in i duschen och värmer mig. Te till idol lite senare men mest av allt behöver jag väl bara stanna tiden och komma ikapp med alla nedrans läxor.

KISSAAAA

WAAAA..........! Sitter hemma hos Hanna for the momento. Ätit lunch och druckit te. Strax ska vi in till stan och fixa en försenad födelsedagspresent och sedan ska bruden vara duktig och jobba. HAPPPPPP. HAJS :D

kajsdbfbfilab

<3

and i'm still in the middle


update

Maten blev skitäcklig.

jag har fallit jag har vaknat

Städat mest hela dagen och nu fixar jag middagen. Hej hej hemmafru! JAG ÄR SÅ HUNGRIG SÅ JAG TROR JAG DÖR. Ris, kyckling och sås. MÖÖÖÖÖMS. Idag skiter vi i grönsakerna. GE MIG FÅGEL.

två och två


kalla element


bakom smutsiga glasögon

Hehe, eeeh yah. Totaly alone, paranoid, sämst filmer på teven och inget gottit att äta. Jag vill se winnerbäck men har liksom inte råd nu. Det blir nog Håkan och vaniljglass.
Jag tittar på trean nu. Allt en tjej vill ha. SÄÄÄÄMST. Trodde det var en scary ass movie på sexan. Ska fan inte bli mer rädd än vad jag är. WHAAAH.

för du är det finaste jag vet

Håkan Hellström på liseberg igårkväll var typ det finaste på länge. Stod mest med ett leende och kramades som ett litet barn med sin nalle. Pendeln hem och det blev mig man lutade sina hövven mot. Lång sovmorgon och det är ganska skönt utan föräldrarna ändå. Men middagen liksom? Tror det bara är jag hemma.  NÅVÄL. Bilderna blev ju inte så bra. Hehehee.

haha!


imorgon du fina

Liseberg 20:00
<3

höst och sånt

Bilden är från förra hösten om jag inte minns fel. I ettan. Men löven har ju liksom tappats från träden nu också så vafan. Men denna hösten har jag bruna boots.. Och får panik om jag halkar efter i skolan så varje dag denna veckan har jag pluggat. Förutom idag då jag ist började städa och ha mig. Förresten köpte jag med mig en hellström skiva OCH dödade ballongerna efter många om och men. Blir till att tagga tills imorgon på liseberg. Ska bli fint!

…and at once I knew I was not magnificent


dream on


dance with me honey

Det är inte helt fel att somna på pendeln hem alltså. Så jävla skönt! Stackars sate som satt brevid mig och kände ryckningarna bara, ehe. Fick ungefär 3 timmars sömn inatt så har hela dagen gått runt som en zombie. Choklad konfektyrkursen var en jävla utmaning. Vafan valde jag den kursen för egentligen.. :D

fru censur

Charmig bild HUUH?! Har länge fruktat att publicera denna bilden. Sneda bröst u see. HAHA DÖR. Cencuren kanske hamnade lite fel! Plugget gick bra. Tills jag däcka och vaknade av en dyngblöt kudde. No sleep for me tonight! Raggar pluggpartners tills imorgon efter den piniga choklad konfektyrkursen, för att döda några timmar i stan. SEDAN BLIR DET OOOOOOOOOOO... wait for it...
LOF! Som slutar lite lite senare än mig. Men vad gör man inte för en stund i hans famn liksom.

paus



1. Berätta om första fyllan.
Är det sånt man ska komma ihåg menar ni?
2. Berätta om första kyssen.
Jag visste inte ens hur jag skulle besvara den. Låg dumt på flickrumsgolvet som en stel jävla pinne med läpparna stängda och livlösa. HAHA.
3. Vem är ditt snyggaste hångel?
Kan inte riktigt välja en alltså..! ;)
4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
Yngsta, 95a. Äldsta, 87a.. Vad jag kommer ihåg.
5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
Ja.. Fast det var ju inget jag var stolt över alltså.
6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Alltså, även fast jag tjötar som fan på att jag har så pyttesmå öron så är det nog dom. Och mina ben. Ibland.
7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
RUMPOR. Ögonen och munnen.. Jag älskar att pussas. Dah.
8. Favoritsexsoundtrack.
Vafan är det nu då?
9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
Kan det vara en Tennishits skiva kanske? Fick den av pappa efter ett besök hos synsam kommer jag ihåg. HAHA.
10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?
Manlig - Alltså jag är så jävla turned on på robert pattinson fortfarande. MJAU.
11. Har du ljugit för att få någon i säng?
Ja faktiskt xD
12. Har du strippat för någon?
Nää.
13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
Det har jag aldrig behövt! Skryt skryt.
14. Har du snattat?
Nope. Sånt är jag livrädd för haha.
15. Har du moonat?
Nääääää. Tror jag!`!?!?!?!
16. Den du levt och upplevt mest med?
Sånt är ju från och till. Olika personer. Louise, Hanna, Tobias, Tobias, Ellinor och mamma bland många.
17. Hur många har du varit kär i?
Barndomsförälskelser, 1. Förhållande, 1.  (olika personer alltså!)
18. Käraste ägodel?
Mobiltelefonen.  HAAAAAAAAAAH
19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
En puss. Från o.
20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
Döden.
21. Homo, hetero, bi?
Hetero!
22. Vad är kärlek?
Något fint och ganska underbart när det fungerar.
23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
Att vara där för vänner. Säga saker till de som verkligen behöver höra det. Säga sanningen som situationen.. (?) ööööh. Att jag aldrig lärde mig gitarren i somras. Att jag inte pluggade och gick bättre betyg i nian. Ärren. Att jag inte var med romantisk. Att jag var så jävla lat. Att jag föll så jävla hårt för grupptrycket. Att jag slösade pengar på onödigheter och inte spenderade på resor, kamera eller annat..... KNAS.
24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
Yep.
25. Ordet är ditt.
JAG BORDE VERKLIGEN BÖRJA PLUGGA NU.

men jag behöver dig, kom hit och rör om. jag behöver nåt att skriva om.


nej??

Rev upp, rev sönder.. Strumpbyxorna. I foten. Jag fryser. Och är blöt av dagens regn. Hat på måndagar och fan för melissa horn som beskriver ens situationer exakt på pricken sådär. Du är nog den som jag borde vara hos. Imorgon tar jag break och råpluggar hela dagen. Ska ladda med kaffe. Bara tänka på skolan, inte halka efter. Inget annat. Det är ikväll för. Med te och mjukisbyxor, melissa horn och kanske någon såndär salt tår som inte betyder något egentligen.

i en stulen bil

Mitt hår luktar kanongott. Och jag vill fan ha en elefant i min trädgård. Ikväll blir det idol med te och rostat bröd. Om jag själv får bestämma. Oj, om typ 7min ju. NER TILL KÖKEEEET.

hårt godis


sommarnätterna är över nu


Fick sällskap vägen till frölunda torg efter skolan i fredags, ååh <3  Spenderade natten hos farmor och igår firade vi storebror i högsbohöjd.
Vaknade redan runt 8 tiden imorse, satte på håkan (alltså, åh, misstolka fan inte detta xD ) och drog mig upp på listan på Block'd. Taggar fredag dåva. Håkan! Liseberg! Ihp!

storebror 26


the great escape

In need of hostmedicin. Och ett fritidskort! Olivia kom över och färgade utväxten på mig iaf. Fredag imorgon och efter skoldagen drar jag hem till farmor. Sedan blir det födelsedagsfirande av storebror på lördag. Tjarå!

skål

Haha vafan. Sitter och lyssnar på Nationalteatern.. Jävla glädjemusik AAAAHHH. Okej jag dör lite nu. Har ont i ryggen och hostar lite så jag får ännu mer ont i ryggen. HEEEH.
Drog till skolan en snabbis och pratade med en lärare, hämtade en läxa och sedan drog jag med O hem. Helt okey onsdag ändå. Nu ska jag se till att lugna ner mig så jag kan sova någon jävla gång. Imorgon drar jag på lektioner vet ni!

alice b


jävla rubrik

weheartit
Jag är inte så frisk ännu. Men jag mår bra ändå. I själen liksom. Typ.

inte den första..

..med att lägga upp videon överallt men fasiken vad bra hon är.

hos hanna


komihåglösenordetpåhjärntorgetnuförfan

Såhär glad är jag iofs inte. Att vara sjuk är inte direkt samma sak som att vara kry. (daaaH) Allting liksom värker så jag somnade om när alarmet och vaknade sisådär två timmar senare. Förresten så lyssnar jag sönder River en vacker dröm - skivan och drömmer om apor efter en dokumentär på tvåan igårkväll i väntan på idol. Bilder från igår kommer upp en dag........ Men inte idag alltså. Krya på er där ute sjuklingar. Vet att det finns fler liksom. Hehe.

snoriga elin

Däcka görtidigt igårkväll med ont i öron och ansikte. HEHE. Men nu är det bättre. Bara en jäkla massa snor. FÖRRESTEN har jag gjort klart min svenska läxa nu. SING HALLELUJAH. Pallade fan inte göra klart den igårkväll. Hihi. Duschen kallar, sedan blir det stan och möta upp min Hanna!

i don't sleep well

Jo jag blev väl lite sjuk antar jag. Men lite snörvel och huvudvärk stoppar inte en runda till ullared, och heller inte Hanna imorgon. Kameran är med!
Och eftersom att det inte blev så mycket plugg igårkväll (blöö) fortsätter detta ikväll i sällskap av sveriges mest köpta bil.. Och massa näsdukar. TAGGA TILL DÅ.

hjärta

Jag ska föreställa ett håkan-fan och först nu har jag köpt skivan.. Bra där. Kvällens pluggmusik iaf! Fina fisken.

man ba eh varför... :(

På pendeln hem.
Sandra: Alltså min syster stoppade upp en pärla i sin näsa i somras! Och vet du vad jag tänkte på då?! DIG!
Jag: AHAHAHAHAAHAHA      .. vänta va?!

pareeeyy

Ööh okej. Tålamod var det ja! Sovmorgon på fredagar är fint. Men tanken att sluta kvart över fyra efter en två timmars mattelektion.. Man kunde ju haft det bättre om vi säger så! Och jag bara nyser. Och snorar. Jag måste få ihop min svenskaskit nu! Hej hej fredagskväll.

16 minuter


checka näsborrarna liksom


RSS 2.0