up to the date to the stearin

NU KOMMER MIN ENERGI. Jävla nattdjur. Scrollar musik och bläddrar lite i en chokladbok vi tidigare idag fick i skolan. Fast egentligen borde jag fixa med min svenskainlämning. Ljusen är iaf tända och betten kliar! Let's do this mother fucking shit.

cold water

Choklad och konfektyr kursen, not so good när man är en skakande, krampande mupp som får ont i ryggen efter 5 minuter av att bara stå rätt upp och ner! Jag gjorde nästan klart läxan iaf. Men sen var sängen som skönast när jag råka lägga mig i den och swish så slockanade jag. Om jag inte somnar om några timmar igen vet jag iaf vad jag egentligen borde göra!
Alltså.. Svenskaläxa.

en fin låt


hormonboll


vaselin vaselin klementin

Dont we just love lediga dagar?! Min var fin. Efter frukost begav jag mig till stan och mötte upp O. Med mig fick jag hem 5 mygg(?)bett och en saknad. DÖDA MIG VAD LÖJLIG JAG ÄR. Imorgon är det första bagerilektionen för terminen och jag har precis fixat naglarna. (och scones till kvällsmat, awesomeeeee) Har dessutom bestämt träff med Hanna på söndag. Fina fisken! Nu ska jag smörja in mitt face och sedan packa skolväskan för imorgon. Natti!

drink u pretty

För lite sömn inatt igen. Men det var det nästan värt, trots att jag inte riktigt vill erkänna det.. Tror jag. Eller? Jobbigt med kort klänning och genomskinliga tights på lindholmen förresten.
- VARFÖR SÄTTA EN SKOLA HÄR UTE LIKSOM?!       Haha.
Imorgon är jag ledig. Och det är guld värt. I några tisdagar framöver till och med. Tackar gud för detta. Eller schemaläggarna kanske.
Men nu ska jag inte sitta här längre. Det är jag liksom inte värd. Eftersom jag somnade framför teven och inte ens påbörjade mina läxor. Baaad girl. Spank spank.
Äh vafan godnatt. När jag väl gör det är den kvarstående frågan dock. Önska mig lycka till.

ett såntdär hus som aldrig kommer bli sig likt eller?

Som jag var så van vid att bara gå upp till för en kopp te.. MEN NÄ. Nu finns det inte längre! Eller jo det gör det väl.. Men inte med samma ägare! Dum Hanna. Jag saknar dig redan. Vi glömde ta bilderna när allt var bortaaaa.

konsten att se ut som en dvärg

Alltså.. Vafan liksom.

knäääppp

Lyssnar på en go spotifylista jag fann hos någon cool grabb jag hade på min facebook.. Skarin Playlist
Bra att man håller koll liksom. Inget koffein på hela helgen = SEEEG men jag gör inget bättre så det blir film och film tills hövvet säger stopp. Jäkla värk alltså!
Imorgon börjar första riktiga skoldagen också. PEPP på höstlovet. Heheh.

ett stycke söndag och nytt överkast


skevt

Åska och buller. Missfallskänsla igen förresten (!)  och ett hövve som dunkar. Min tur nu eller..

alla ballonger kvar i rummet

What to dooooooo

damien rice

Låg sömnlös inpå natten efter att O somnat ifrån mig via sms. Seg som attan och lyssnar helst bara på..

Brände nära tusen spänn efter skolan och det suger att vi inte får pengar i augusti.. Stirrade ut och försvann i mina egna tankar på vägen hem och märkte inte att en gammal vän satte sig brevid mig tills han nästan viskade mitt namn, haha! Och Hanna som glömde av att hon hade sina glasögon på sig.. Skolan börjat yes? Nja. Måndag egentligen. Skönt med helg!

monki

mmmmmmmmmm 500spänn mmmmmmmmmm

for you

Olof Grind.
Haha JÄÄÄVLA depp jag tror jag dör här borta. Eller är det bara de förbaskade hormonerna jag proppar i mig? Trots att jag just nu är inne på sockerpillerna.. MAKE NO SENCE?!?!
Det blev inget bröd förresten. Bwahaha.

kass kvalité men haha!


när man egentligen borde träna

Olof Grind.
Mix megapol dönar ut från högtalarna. Tog en lång dusch innan och har smörjt in hela mig. Ensam hemma. Dricker kaffe. Luktar vanilj. Sköna torsdag. Imorgon börjar jag tvåan och jag har ett fint prickigt block som ska användas flitit. Bara för det är fint. Tycker jag. Lön imorgon också. Nu ska jag hämta posten och leta efter ett brödrecept för jag vill ha nybakat bröd. Och någonting att göra. Och glömma lite saker. Lite mer kaffe också. För att orka med.

kokosbomb

En annan kväll fick jag för mig att baka kärleksmums. Jag tycker om kokos. Förresten liksom. Och kaffe smakar väldigt gott på kvällen.

härs och tvärs

En dag firades jag och pappa. Fast mest jag. Pappa kom hem efter jag och syster lämnat huset. Grattis till mig! Förresten, mammas daimtårta är to die for.

bara jättewierd


SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2011!

Del 1
Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? : Jaaa.. "utomlands" utan päronen!
Vilka länder besökte du? : Danmark.. Haha.
Är det något du saknade under sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012? : ENERGI
Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas? : Vilket datum är det nu liksom..? NÄÄMEN typ 4 juni <3




Största misstaget? : Mina små (läs;stora) utbrott. Elleeeeer.
Har du varit sjuk eller skadat dig? : Icke! Bara en jävla massa blåmärken, bett och bulor


Bästa köpet? : Budgetvin, hihihjfiofiff
Sommarens väder? : Lite.. tråkigt. ?!?!
Vad spenderade du mest pengar på? : Awesomeness

Gjorde någonting dig riktigt glad? : JAAA!  =)
Sommarens låt? : Vart jag mig i världen vänder.  (a)
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? : Gladare, totaly




Del 2
Vad önskar du att du gjort mer? : Tog fler bilder..
Vad önskar du att du gjort mindre? : Suttit vid datorn </3
Hur tillbringade du midsommarafton? : Inväntade mina föräldrar och lagade middag. Haha </3

Sommarens favoritprogram på tv? : Öööh... l?
Böcker du läst den här sommaren? : Tillhör skvallertidningar böcker?
Största musikaliska upptäckten denna sommar? : Sötnosen Ed Sheeran!




Något du önskade och fick? : Pussar <3456677889
Något du önskade dig men inte fick? : Pussar..
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet/semestern? : VET INTE!! :(((

 


Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? : Kanske om jag träffade en dansande kamel i ballerinakjol som delade ut pigelinglass.. MEN NÄ. Det fick man ju änna inte.
Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2011? : Hej hej klänningland..!
Sommarens hetaste? : DEN natten. Eller..
Sommarens bästa tillfälle? : Hålla handen mode!!!!



kycklingnudlar

Jag går mest och väntar på att bli sjuk nu.. Umgås med sjuklingar 24/7. Mitt stackars försvar. Träningsvärk, myggbett, blåmärken och orakade ben. Heh. Sitter och käkar lunch med storebror tillsammans med varsin dator och en spökande radio.
Massms när jag missade tåget igår:
Nu är jag också pank. Köpte trosor och fika för mina sista pengar. Missade tåget. Tog en runda kring sjön förut iaf. Den blev två timmar lång. Fan hände? Skulle egentligen tagit spåret men det var typ avspärrat eller något. Sedan tog jag en omväg hem för de asfalterade. Är hungrig och ville bara dela med mig av smärtan hahaha. Nu ska jag in till stan för att krama på O och käka kärleksmums med några i klassen. Mmmm.

inte för att man ser så tydligt men.. änna höstens schema iaf!


hannas.. fot

Jag har verkligen inga mer intressata bilder på denna datorn. Bankomatkortet var iaf out of teckning så det blev endast ett par trosor och en snål liten fika vid operan till musik från stefan andersson som spelades i högtalarna på ett café mittemot oss.
Jag börjar verkligen bli den bloggaren jag egentligen inte ville bli.. ETT TECKEN PÅ ATT JAG SKA BÖRJA TA MER KASSA FOTOGRAFIER. Yes?
Förresten älskar jag myggbett.. Eller vafan de är för något. MMmmm.

jagvetinte

Woop wipp.. (?) Försöker få med mig Mirre för en shoppingrunda. BEHÖVER DET. Men först fortsätter jag min otroligt långa morgon med Ed Sheeran och en tredje kopp kaffe. Igårkväll samåkte jag med storasyster in till stan och mötte upp mistero smithy. Vandrade runt i stan och letade toaletter, stötte på fyllon och blev biten av äckliga kryp. Totaly normal alltså. Solen skiner och jag har ätit tårta två dar i rad. Lycka.. Ångest. Eller?
Jag borde städa mitt rum.


loooookbook inspo

Jag sov som en gud inatt. Känn min lycka.

tell her that i love her

Har degat framför teven mest hela dagen och ätit onödigt mycket efter en kurrande mage. Allt är ganska fint just nu. Ler kanske lite för överdrivet mycket trots att det inte händer så jävla mycket.

Men imorgon ska jag och pappa iaf firas och jag längtar mest efter tårtan..!!
Nu ska jag trä i ett täcke i mitt örngott.. NEJ överkast.. täcke.. (?) så jag slipper vakna mitt i natten av att jag darrar som ett jävla löv.. Vad var det för liknelse, EGENTLIGEN? Fan vad jag vill ha höst och pepparkakor. Kramisar!

ännu mer från olof grind



my little bird


cold coffee

Jag borde gå ner till apoteket. Och shoppa. Duscha och kladda bort mitt nagerlack. Jag borde verkligen shoppa.

eldkvarn på götaplatsen


ginger baby

Idag regnar det. Om ni inte märkt det alltså. Men jag har upptäckt Ed Sheeran. Vilket är ganska underbart.

http://olofgrind.se/


en ring blir två blir tre blir fyra


spåkulan säger satsa allt

Låt mig presentera zombie Elin.. Jag behöver en springtur egentligen. Gosh! Piggna till nu för i helvete..
Stod framför Eldkvarn igår med Hanna och avslutade det hela med en mysig tripp till hamnen. Bilder kommer senare.. Heh.
Ett spontant, mysigt och varmt möte med Olof efter frukost och jag har klurat på vafan jag ska skriva nu i typ tio minuter.
Spåkulan säger förresten också att jag ska äta choklad ikväll. Ayy ayy kapten.

baaa

Jag har sagt att jag gillar sega datorer va.. Haha jag är lika seg.. Kommit in i någon sorts rutin nu och somnar innan midnatt. Det är väl bra iofs. Skoldagarna är inte långt borta.
Satt i slottskogen med Joachim och Olof igårkväll.. Skrattade löjligt mycket åt en sned stolpe och sedan befann vi oss på Avenyn. Hörde några ord från Looptroop (?) rockers och myste på några parkbänkar strax innan solen försvann. Idag blir det förmodligen Eldkvarn på götaplatsen med Hanna. Mys! Men nu är det dags för en dusch och piggna till lite. Kramisar!

igårkväll


skuld och lidande väntar på er fortfarande

Jag är sämst på att fixa till bilder men.. DET BLIR SÅ NÄR MAN ÄR HUNGRIG. Om jag ens får skylla på det. Som ni ser blev det ingen bild på Linnros. Vi kom.. Och gick en sisådär 45 min innan han gick på. Förresten.. Whats up with my hair liksom. Monster. Kvällen avslutades med en promenad med P.
Nu har kulturkalaset börjat så senare drar jag in till stan! Kramisar!

17 år

Och jag har blivit bortskämd med gratulationer. Snart försvinner jag in till staden för en kväll bland trängsel och fina stämmor från oskar linnros. Med mig har jag olivia! Hoppas ni har en bra dag och bli inte allt för nojiga över det knasiga vädret som ändrar sig stup i kvarten.. Även fast.. Jag blir det.. <äSCHHH. Kramisar.

ni kan nästan inte gissa vad jag nu gjort..

För att fånga er uppmärksamhet lite.. trumvirvel...
HAHA nejmen vafen. Vart ba ute på en springrunda kring sjön.. No biggie.. JAG DOG NÄSTAN. No biggie. Jävla kondis.

ballonger här och ballonger där

Imorgon fyller jag 17 år. 17 år i staden där jag växte upp.. Jag höjde volymen på teven igår när jag fann Veronica på tvåan. 1994-08-15. Jag har inga som helst planer för dagen, pappa och jag ska firas samtidigt nästa helg. Oskar Linnros spelar på Liseberg men jag vill bara kura in mig i en annans famn.

som ett barnkalas


leva i nuet?

Lyssnar på Kent och blir sympatisk, sentimental, nostalgisk och fucked up. Om det ens hörde ihop. Någonstans. Ingenstans.
Splittrad. Kluven. Som alla mina hårstrån. Att försvinna. En sorg. Hur kan man ens bearbeta en sån sak. Att folk gör det. Att folk orkar. Jävla starkt. Ännu ett måste för att överleva antar jag.
Ballonger på golvet, i sängen, på hyllan. Blåa, gula, vita, rosa och gröna. Jag ska döda dendär jävla döden.

värk och fint från lookbook

Ligger på madrassen som Hanna spenderat natten på och krampar. Min söta brorsdotter är här och förut lekte vi med ballongerna från igår. Jag älskar ballonger. Jag hatar kramper i magen.
Igår hade jag en middag med fina tjejor. Tack för att ni kom! Fina presenter.. <3 men oj vad jag åt. Elin påpekade att hon aldrig sett mig äta så mycket innan. Hon ska bara veta vad hon har missat..  Kvällen avslutades med att jag låg på rygg i köket och höll om magen. I veckan tar jag ett test.
Bilder från igår kommer upp senare.

mmmmm


19:20


en banan ist? hiuhihhi


dansa fastän hjärtat brister

Vart tusan har min mor försvunnit någonstans?
Spenderade min natt hos syster då jag inte riktigt orkade ta mig hemåt efter dagen med Olof, som förresten var görmysig,  (jag var ganska kissenödig också..) Tur man har syskon som bor i stan! Snart borde jag göra mig en shoppinglista till på fredag och planera lite festligheter gällande min födelsedag! Snart 17 faktiskt..!
Nu ska jag gå på mammajakt!

en kväll hemma hos hanna


LOOKBOOK


12:56


gillade på youtube


i want it all you know

Väntar på att tiden ska gå liiite snabbare. Måste finna mig ett par strumpbyxor också. Kyligare ute nu. Tripp med den förbannat tråkiga pendeln till stan för ett betydligt trevligare sällskap (I hope, hehe).

banana

Har precis färgat Hannas utväxt och snart skålar vi i tekoppar. Ville uppdatera lite random såhär och säga att hösten kommer tidigt i år. Eller..?

lp spelare?

Härom morgonen frågade min mor mig om att byta ut en hylla i mitt minimala rum. Har svårt för att säga nej.... Och någon timma senare fick jag in en stor och bökig mojäng som förminskade mitt flickrum ännu mer. Det ända positiva var väl att jag fick hundratals lp-skivor som jag någongång ska orka kolla genom.. MEN EN SPELARE VORE GANSKA.. Jag vet inte.. NÖDVÄNDIGT? Ehe.

danska var inte riktigt vårt språk

Hemkommen från ett polisbilsdånande, trasigt och mindre beläget kvarter i köpenhamn. Bodde hos en läskig man och hans ingifta (?) thailändare i ett rum med en liten variant av en dubbelsäng, teve och en vattenkokare. Brunch, powernap, köpte alkohol första gången (!!) och sedan drinkar på ett mysigt hak. Tillbaka i lägenheten innan midnatt.
Frukost på mc och kaffe på 7eleven (<3)  en runda på ströget, drömmar om att bilda familj, kinamat och för mycket godis till bussresan hem.

köpenhamn


svag doft av målarfärg

MMM. Råkade bränna både mage och rumpa i solen, nu sitter jag och fryser i rummet med alla fönstren öppna. Välkommna in alla insekter. Fan jag borde stänga.. OCH TA IN PRICKEN OMG Nu har jag råkat ta ut honom och glömt bort det, haha NEJ stackarn!

det är danska gevär


kulturkalaset i göteborg

16-21 augusti! Mer om det på http://kulturkalaset.goteborg.com/ tagga till dåååå.

monki


Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

AAAH GO LÅT

NOSEATTACK

Vill ni se världens gulligaste sak? KLART NI VILL VAFEN. Mig lurar ni icke..    Jag. typ. grät.
http://gertans.blogg.se/2011/august/forever-reblog.html#comment
MEN IAF. Värst vad jag är uppe tidigt. Och nyser.. AAAH. Tidningsartikeln om att sömnen störs på sommaren kanske stämmer.. Korrekt.
Tog en tripp till Vrångö med Mirre igår och hörde att det regnade hemma.. HÖÖÖÖH. Suckers. Vi hade det mysigt med picknik och fint ögongodis..
Kanske ska ut och lägga mig i solen innan det blir jättemegadåligt väder..

Kvällens musik från grannen:

nostalgi med stort N.  Rosa hellikopter och bom bom bom bom i want you in my room (?) gamla shlagerdängor och småkillar som sjunger med. Haha! Fint område  jag bor i eeeeeller.

för vi dansar och du har så mjuka läppar

Sol sol sol.. Och moln. Jag fick iaf någon halvtimma att steka. Man får ju änna se när den vågar komma tillbaka. Kanske dags att klä på sig så länge.. ÄH, ville ba uppdatera lite.

hot hot hot

Och jag har gömt mig i skuggan. Hur kommer jag någonsin kunna bli någorlunda brun..
Bokat köpenhamn i helgen med Louise. Tagga fyra timmar med buss! Jag hoppas jag finner åksjukebanden.. Haha!

slut på kaffe


igårkväll


RSS 2.0