whatever it takes

Ibland önskar jag faktiskt också att jag kan programeras till att sova hur länge som helst på loven. Fast idag var jag faktiskt kissenödig. Fakk maj lajf. I kaffet fanns bös (jävla elin som säger bös) och apelsinen var inte jättejättegod, men rostat bröd är alltid en säker femma. (säger man ens så nu för tiden?(ja för jag är ju så gammal))
Naglarna är målade, för det får man ha på loven.. och håret är sådär trasigt plattat och jag måste verkligen våga klippa mig snart. Nya bilder var det ja. Ganska dåligt med motivation.
Imorgon blir det bio med ma bojfrääänd. Snabbspola tiden lite?

h.h


ok


nu vet du allt om ingenting din jävla sopa

Langar lite gamla bilder YES. Ska börja använda kameran snart, i swear.
Lyssnat sönder lite låtar på spotify, tydligen, och det suger litegranna, vill ju lyssna lite mer. Liksom.
ÅH VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA SÅ HEJDÅ.

A ll the good girls are home with broken hearts


höstlov

Där fick man in bilderna osv osv. Nu lyssnar jag på Anna Ternheim och måste skynda mig att städa rummet, som ser förjävligt ut, innan kusinerna kommer! Sedan åker jag och hälsar på farmor. Hemma imorgon!

marsipan i skolan

MMS 2011-10-26MMS 2011-10-26MMS 2011-10-26MMS 2011-10-26MMS 2011-10-26
Lånat från Jennifer!

men nån gång måste fördomen hinnas ikapp

Hehe köpte högtalare från brorsan, lööve it. Dock inte det faktum att jag kommer ha 200spänn kvar i november månad. Redan köpt hårfärg, telefonkort och högtalarna dådå. Och sandra ville bowla. Och jag med. Men åh dumma ekonomi.
Drack typ nada davinci kaffe imore och somnade på alla teoretiska lektioner. Verkligen somnade. Känns väl sådär va. Åh stackars lärare som jag hade två gånger idag, somnar alltid på hans lektioner på torsdagsmornar. Och nu på torsdagseftermiddagar också........................  Är jag en hemsk människa?
Drack kaffe innan jag drog hem så nu ska jag bannemig orka med en dusch och lite pluggeliplugg för de två proven imorgon.

Förresten bad jag Jennifer att lägga upp lite bilder så jag kan sno dessa och lägga upp på min blogg! På.. öh.. tisdagslektion.. Då vi lekte lite med marsipan. För det har jag väl aldrig gjort?!
TAGGA HÖSTLOV.

något fint


jahajajaja

Uppdatering av mobiltelefonen. Somnade nästan 2 timmar efter skolan sedan vakna-panik-kommerintesomnainatt. Mitt hår är kaos och jag hoppas hoppas jag har pengar kvar på kortet så jag kan köpa hårfärg efter skolan Annars bitter elin. Annars fanvadfuljagorkaringenting-elin.

Jag vill också kunna vara kreativ, konstnärlig, djup och dum i jävlahövvet klok.

for the first time strong


Längd: 177 någonting..
Hårfärg: nu - rått/gråfärgad utväxt i ett mörkbrunt hår
Ögonfärg: grön..blå? ingen som helst aning. spegelen är för långt bort förstår ni.
Fräknar: överallt. fast mest på sommaren då.
Bästa kroppsdel: lillfinger......nageln..
Sämsta kroppsdel: massa komplex överallt men det ska vi inte gå in på för då kan man skriva nästan en hel bok. som min samhälsskunskapslärare sa. om ett arbete.. och det ville han inte ha..
Ärr: Ett i ögonbrynet från en lek nära en trappa.
Tatueringar: inga sådana!
Piercingar: hål i öronen.


Sjukdom: sämst immunförsvar så förkyldning nästan jämt.
Brutna ben: inga sådana heller.
Fobi: sniglar, spindlar, mörker, monster, masker osv osv.
Tvångstanke: kolla i bastun innan jag går på toa eller ska duscha. haha!
Rädsla: att allt går fel. HÖÖÖÖÖÖÖ. gå rätt. snälla?
Kroppsligt partytrick: HAR INGA OMG.
Bästa känsla: att vakna upp brevid olof och krama honom sådär jättehårt och känna fjärillarna vakna till liv.
Bästa fysiska känsla: kramen från en gammal vän man inte träffat på evigheter. kyssen från pojkvännen när man inte setts på evigheter (som egentligen inte är en evighet, men det ändå känns så) när någon kramar om en hårdare.20:25

Hej hej hej. Tog mig för första gången till Sahlgrenska för att träffa farmor och sedan följa henne hem med pappa och syster. Pratkvarn! Love it. Lite pigg som alltid. Får se till att hälsa på henne nästa vecka kanske. Om jag blir frisk tills dess.
Lyssnar på Tracy Chapman och ska precis börja med min reklam analys innan jag somnar. Ett två och tre.

24 oktober


Bild från i lördags.
Sitter i skolan och förbannar mig själv för jag inte tog med mer skolarbeten till skolan när jag väl hade tid att plugga.. Har så nedrans mycket dena veckan innan lovet och jag längtar som tusan tills det är över.. Snart naturkunskap, pussa på pojkvännen och sedan hälsa lite på farmor OCH om jag hinner gör jag en reklamanalys. Stress framkallar finnar och förkyldningen är på g.
Tårtlektion imorgon också. PEPP. 

en drastisk förändring


vårat avsked under månen

Kräk i hår, på jackan och leggingsen efter en hemsk bussresa. Bakis och åksjuk är ingen bra kombo. Rota fram systemkassen och se sådär jävla äcklig ut. Förlåt förlåt förlåt stackars medpassagerare.

Dansade iaf till Winnerbäck igårkväll. Åh. Jag lyckas dock alltid skaffa mig ett par blåmärken, klänga lite för mycket och örfila någon stackare. Förlåt förlåt förlåt ännu en gång.

weekday


Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer

Det var förresten en månad sedan idag jag och min suddiga pojkvän blev tillsammans. Hehe grattis?

A tourist in the waking world, never quite awake


19 oktober

Tårarna ville inte riktigt ta slut igår. Snor och saltade tårar gjorde min tröja alldeless våt. Jag vet att jag inte var ensam. Hela huset var tyst. Tomt. Bad A att stanna klockan. Låt den stanna och kom hit med äcklig sprit sa jag. Låt min kropp bli sådär härligt tyngdlös. Det fungerar inte att bara tänka negativt kom jag sedan på. Men det gick inte så bra. Farmor är på sjukhus och det har vi vetat ett tag att hon skulle vara. Men nu är det ju på riktigt. Nu är hon där. Och mår kasst.

snart drömmer jag om dig

Lasse-sjuk som vilken höst som helst.

och man oroar sig


it sucks to be u right now


bara massa jävla text

Från förra året.
Sista lediga tisdagen, sedan börjar jag mina bageri b lektioner. Startade dagen med massa frukt och ett såntdär Blossom-12-minuters-träning-som-du-ska-göra-varje-dag-träning för att få smidiga muskler. Haha får väl se om det går vägen.
Sovmorgon är nog det bästa i hela världen. Även fast man inte sover så jäkla länge behöver man inte vakna till ett fult jävla alarm som jag.. behöver göra.. imorgon. Som alla andra. </3

Jag har lite svårt för naturkunskapen förresten. Världens segaste, mest oförstående lärare jag någonsin haft. Inte nog med det så vet alla att det är lite svårt att lära sig något man själv inte tror på. Det verkar bara inte logiskt de forskarna klurar ut. Eller så är det som Hanna sa till mig igår.  " för du vill helst bara leva i din egna lilla värld" Mmm, ja kanske. Men det kan man tydligen inte gå runt och tycka hela sitt liv..
Fick IG på naturkunskapsprovet också. Var det väntat? Typ..
NEJ NU SKA JAG GÖRA LUNCH IST FÖR ATT EMO:A MIG. Cut cut cucumber.

fick en flaska i hövvetJag hinner inget alls, jag vill sänka farten.

Andreas Grega och ansiktsvatten. Snart har jag läst ut boken. Dendär 15-kronors-pocketen från myrorna. När ingen annan ser. Ytterliggare en såndär sann berättelse ur en pojkes uppväxt som sexuellt utnyttjad. Läste till och med upp för backarna. Måste ha sett roligt ut när jag vinglade upp.. fram.. när jag bara fokuserade på texten i boken. Och nu ska jag läsa ut den. Ni måste läsa den! Oki? Eller är det jag som är sådär efter och läser allt för sent?..

i'm dreaming again

Känns ju bra dethär. En såndär söndag man bara ligger i sängen, går upp för att äta och leka med Alma. Barnprogram står på och nu lyssnar jag på p3 dokumentär. Jag lovar att göra klart engelskan i slutet av dagen.. Nu.. Typ.. Eller? Åh, måste köpa nya skor. Nu nu nu!

öppnar mig själv för en främling


jag vill inte suddas ut

Berättade jag om min knasiga dröm eller? Kunde flyga och grejer. Jagade Håkan tror jag. En sommar. När jag kom fram var han en blandning av John Lennon, Bob Dylan och himselv dådå. Han var helt tagen av mig och vi undrade båda varför han hälsade med ett "peeeeeace" med två fingrar upp. Han skulle vidare men jag ville mest säga hej när jag väl hade chansen att flyga. Antar jag. Sedan såg jag min pojkvän på marken under mig. Jag antar att jag fick dåligt samvete eller något.

Vi diskuterade hur man skulle vara när man träffade sin idol bara sådär. Ba tja håkaaaaan! Eller ba OMG OMG OMG TJAAA. Själv vet jag inte riktigt om jag hade modet att ens le mot honom om han inte var på scen då. För vem har inte gjort det. Nästan gråtit. Och det kan man ju inte göra. Då stoppar jag en papperspåse för huvudet och försvinner spårlöst från platsen.
Antar jag?

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser


frösen

Här har man gått runt hela veckan och trott att kulturnatta var något enastående, medans det i själva verket var ganska.. borta? Jag förstod inte riktigt. Jag Olivia och Olof drog till biblioteket. Fann en man som trodde han var en blå sten, balettdansörer, stickning och en avdelning för mig - synskadade. Rätt kul att nästan alla hade glasögon. Gick vidare till kungsportsplatsen och hittade ett eldlekande fyllo (?)  sprang sedan iväg till pendeln efter att ha betraktat månen och försökt på en pussbild.

inget är så svårt som att vinna mot sig själv

bilderna är från http://marie.elle.se/cafetips-i-goteborg/
Besökte Fröken Olssons café igår också! Lagom mysigt eller vadå! Fint sällskap gav många skratt och min efterlängtade morotskaka fick jag dessutom. Mm!

försent för kärlek ren som snö

MIN BLOGG ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIG. Så läser man febbs som skriver likadant med tycker att nej den är väl grym FÖR HON KAN SKRIVA MED JÄTTESTORA BOKSTÄVER och bryr sig inte ett skit om någonting. Ganska avundsjuk på folk som kan tänka så. Eller kanske tänka alls.


Gick till skolan för ett prov, skrev väl på nästan alla frågor. Mestadels bara blöblöbööpp. Men ändå. Mötte upp grannen och fick med mig ett par djävuls hårspännen hem innan hemfärd efter en lunch och snart är mina pengar slut denna månaden. GÖTT.
Nu ska jag påbörja mitt arbete, en vecka försent, eftersom att min dator är död. SÅ FINT ATT JAG KOMMER PÅ DETTA NU. ::D:D:D:DD

15:10


prickilicious

Naturkunskapen, som ni anade.. (?) , gick knas, det gick skit, det gick blö. Men vafen. Jag är glad ändå. Somnade framför teven och åt en sen middag. Ikväll ska jag orka med att läsa för första gången på massa massa... Tid. Och vetekudden är lätt den bästa uppfinningen! Näst efter lediga dagar. (ja för det var ju en uppfinning ja, typ något sådant jag skulle bli miljonär på)
Det är lite panik för prov och inlämningar just nu som krockar med min extrema lathet och allmänt jobbiga människor som bara.. Är.
Frågade mamma och pappa om jag fick hoppa av skolan nu ist. Det fick jag tydligen inte. Nu vet ni!

hööööööö


Sitter i skolan och ska snart ha naturkunskapsprov och jag kommer att seriöst att DÖÖÖÖ. Kan ingenting. Blåsa i gomen. Saknar olof, lite löjligt kanske, med tanke på att vi sågs senast i lördags. Nu ska jag försöka plugga igen och BANNEMIG KLARA PISSPROVET-   (inget urinprov alltså..)

haha

vad som får mig att le just nu

got any weed eeeey??


söndagsmorgon och nytt inköp

Alltså, ÅÅÅH. Jag ska egentligen inte köpa massa jäkla klänningar hela tiden men ÅÅH vad jag bara var sugen på något annat än vad jag hade på mig i fredags. Så in på H&M och 200kr fattigare. Inget mer sånthär denna månaden.. Måste ha en jacka för bövelen. Ja, jag är ganska ganska fattig.

lördag

Vaknade efter en nästan för lång sovmorgon hemma hos olof, åt god lunch för att sedan ta en buss, som stank utav spyor, i 50 minuter. Mötte upp Hanna för att sedan ta oss hem till floda där olivia väntade med bilen. In på ica och sedan hem för att laga mat, ge olivia den väldigt försenade födelsedagspresenten, we all love lagerhouse, titta på bra film och vara nära tårarna i apelsinen. Ååh, apelsin.
Hur ofta ser man mat i min blogg egentligen? Tack för en fin kväll tjejor!

Jag vill höra en öde helg explodera utanför ditt fönster

Drog ursäkten att min dator hade krashat för läraren så jag ite kunde göra färdigt mitt arbete.. Så fungerar den när jag startar den idag.. Det blir alltså extra plugg i helgen. NAJS.
UUhh, blev nog lite åksjuk av att åka baklänges i dendär jävla bussen hem förut. Gosh illamående. Somnar tillsammans med vetekudden inatt. Mmm... <3

imorgon är vi främlingar igen


lediga dar och en jävla massa babbel

Somnade innan midnatt och vaknade halv tio. UNDERBAAART. Ätit de frysta hallonen jag köpte med mig påvägen hem igår. Inte ens kaffet har jag hunnit dricka innan jag kollade alla bloggar. Freak..
Olof och jag satte oss på stadsbiblioteket och skrev klart min naturkunskapsgrejsimojs igår, nu är det bara att plugga på tills nästa vecka! Tågen gick hyffsat bra igår förresten. Om ni undrade liksom.
Och ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag idag va? Nej det tror jag inte.. Typ en av årets höjdpunkter.. ELLER. Tänkte plugga klart mitt arbete så det blir klart för en gångs SKULL och sedan ska jag BAKA. Försöka iaf. Mamma brukar alltid göra degen..

ooooh.. when u call my name

Next up : apoteket = hämta ut nya p-piller! Sedan stan och träffa herr ivarsson för en fika och lite hångel. Hört att det varit massa strul med kollektivtraffiken nu på morgonen så håll tummarna för mig är ni gulliga!

fml

Idag är jag dum och skolkar trots att jag redan gjort iordning mig. Ska in till stan lite senare.. Hatar måndagar! Blö. Tofsen är sned och morgonpasset i p3 är på. NANANANA. Kanske städa rummet lite.. OCH PLUGGA.

ist för rundan kring sjönninisen


attention!whore..

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Amanda
2. Personen du pratade I telefon med: Amanda
3. Du fick SMS av: Olof
4. Du kramade: Alma..?
IDAG
5. Kläder: Leggings, tunika och mysig tröja över
6. Bättre än igår: vene?
IMORGON
7. Är det: måndaaaaag
8. Planer: överleva!
9. Något tråkigt som händer imorgon: skolan..
FAVORIT
10. Nummer: 8 typ.
11. Färg: grönt
12. Årstid: vår och höst och vinter.. OCH SOMMAR
13. Saknar du någon?: ja
14. Humör för tillfället?: seg..
FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: försökte somna om..
16. Vad åt du sist?: glass och jordgubbsgojjs..
17. Vad irriterar du dig på?: att jag inte har någon jävla motivation till någonting.
18. Tror du på distansförållanden?: ja
19. Vem tänker du på just nu?: olof..
20. Tror du att personen tänker på dig med?: I HOPE SO ;D
21. Vart reste du sist?: göteborg, hehehehe
22. Vad gjorde du igår kväll?: spelade sällskapsspel med tha familla
23. Liknar du din mamma eller pappa?: på släktkalasen säger de pappa.
24. Ler du ofta?: hehe ah
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: ser aldrig någon!
27. I vems säng sov du i igår natt?: min
28. Vilken färg har din tröja?: lite gråbrun, svart och vitSORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: ne
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: ne.. eller tills ögonen blir sådär torra och bleh att man nästan måste sova.
31. Gråter du när du skadar dig?: försöker hålla tillbaka haha
GLÄDJE
32. Är du en glad person?: det vill jag säga!
33. Vad gör dig glad?: skratt, pussar, bra musik
34. Önskar du att du var lyckligare?: jo kanske.
35. Är lycka överskattat?: nej!
36. Kan musik göra dig glad?: det skrev jag förut ;)
KÄRLEK 37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: ja
39. Har du en flick/pojkvän?: ja!
40. Är du nöjd med det?: ja!
41. Är du kär?: jag tror det.. hehehe
HAT
42. Vem hatar du verkligen?: ingen
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: ahha JA
44. Är du en mobbare?: nej det hoppas jag verkligen inte.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: ja, NERD.
46. Har du blivit sviken någon gång?: jo..
SKOLAN
47. Gillar du skolan?: nej..?
48. Favoritämne?: kafeverksamhet
49. Värsta ämne: Matte, naturkunskap
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: det tror jag

hejhejhejhejhejhejhej söndag

Dimman har kommit hit för att stanna.. Typ. Funderar på att tvätta av gårdagens smink, gadda på lite nytt, sätta på mig kläder och dra ut på en promenad med kameran. Var ett tag sedan. Få andas lite. Med musik i öronen. En lång sväng runt sjön innan plugget kanske? Ja. Kanske kanske.

fin låt


idioti


Ibland kan jag sakna. Det svåra och obegripliga. Det spännande och oskuldsfulla. Med dendär. Ingen romantik. Bara trygghet. Ingen kärlek. Bara en annorlunda vänskap. Det svåra. Är det nu vi säger hejdå och återkommer om några månader igen? Som förut. Är det? Jag gillar inte att du gör såhär mot mig.

like a rolling stone


pirr pirr

Jag vaknade upp brevid min pussgurka imorse och sedan skilldes vi ifrån varandra uppe på h&m's underklädesavdelning i hopp att finna en bh, SOM JAG GJORDE. Men usch vad jag saknar den tönten..
Prövade jeans på både zara och cubus i den jävla värmen som var över göteborg idag. Till slut rann bara svetten och då tog jag och Amanda den mycket försenade pendeln hem! Ikväll umgås jag med min familj och somnar tidigt. Imorgon blir det bannemig en pluggisdag med stort P.

RSS 2.0