never looking down

Svårt med både klänning och hatt på Lindholmen alltså.. EMPIRE OF THE SUN änna. Lövely music och skånska får mig att slappna av! Pms-dagen har slutat fint på Liseberg. PUSS!

girl

Ny klänning från H&M 149.

motivation efter en tallrik mos..

En springtur blev lovande med pappa efter en lunch med glass. Å N G E S T . De värsta backarna klarade jag inte. Men vet ni? Snart. I PROMISE YOU. Snart ska jag ba KABAAM klara det. Och bli mycket piggare och hej hej bjuda på fler bilder än i mitt rum.
Covers på skinny love och jag måste verkligen klippa mig.

frukost


bilder från bdb


isola

Åh. Ni läsare är lika oregelbundna som min mens varit det senaste. Mammas dag idag dessutom. Grattis grattis. Hjälpte henne att dela på ett vitrin(?)skåp. Hyggligt.
Och jag har också märkt att det blivit lite för mycket musik i bloggen. SOORRRYY. Jag har inte haft fantasi till någonting och heller ingen motivation. MEN SNART HÖRNI. SNAAART är det sommarlov och hej hej sommarjobb och hej hej PENGAAAAR. Inte för att jag nog kommer blogga mer då... ;O

hur kan man sätta kedjor på en hurricane?

Pappa uppmanade mig om Håkans inspelade konsert på cirkus i stockholm som visades på SVT1 nyss. Satt mest trollbunden, sjöng med och skickade iväg lite håkanlåttexter som sms. Taggad till nästa lördag? JA. <3456789

och världen förtjänar inte dig


this is what i'm made of.. nat

Strumpbyxorlös. (???!!!!!!) Och jag vill också ta studenten. Och tatuera ryggraden lite diskret. Och äta ben&jerry glass. Fast.. Åh. Mat. Varm. Riktig mat. Vårrullar?

år sedan


bland de finaste jag någonsin hört

Tack till Lisawho!

AT

EN UPPGIFT KVAR OCH SEDAN ÄR JAG KLAR MED DATORKUNSKAPEN. Åh. ÅÅÅH. Känn min lycka. In i skelettet! Då ska vi dansa. In i natteeeeeen!
Min hals mår änna bättre efter sisådär 11 timmars sömn och idag är jag lediiiiig. Stackars treorna som tar studenten i detta skitväder.. Men det gör ju inte mig någon skada. Hihi. Imorgon träffar jag Amanda!

våfflor? jatack


Student utanför fönstren och jag är nära döden. Bedövad av någon form av fantomfeber och snart slocknar jag. Svenskalektion och jag vill bara heeeeeeeeeeeeeem. Hoppas ni har det bättre!


och det är bara att säga ja

NÄÄJ. Såhär fungerar inte Elin. Starta bilen Hurricane.

TC


Your life is never what you wanted
Not even halfway normal
Just tarnished and soiled
When in your reach
A framed and frozen moment
So far from perfection
Not truth or transcendence
Will set you free
Still you don't believe

like a rolling stone


update

I want you med Dylan och jag har ett otroligt sug av vårrullar. Mmm. Vårrullar.

emotionally yours

Bob Dylan, 70 år idag. Satt och grina till en låt och shit alabama vad känslomässig man har vart idag då!

tick tack

Jag har för tok för lite bilder igen och min hals är snustorr. För mycket kontrast på denna bilden ey? Jag är fortfarande snurrig.
Jag är kung på pyttipanna iaf. Köpt pyttipanna då alltså. Make no sence does it?

bara jag biter ihop och håller käften


<3


busigt

Känner mig inte RIKTIGT på topp idag. Att burra ner mig i soffan till repriser av veckans serieavsnitt på femman är ganska lovande. Detta är precis vad jag ska syssla med. Och trotsa pappas uttalande att jag ska städa våningen.

747

Kent influerad på första gången på något år. Och hatten har jag blivit kär i.
Igårkväll promenerade jag hem till Pontan och där blev det TP och jag vann.. NÄSTAN. Svagt minne om vi ens spelade klart men det kändes gött när man knappt kunde barnfrågorna. Hemma innan ett. Tror jag.

töntarna


fyndig rubrik

Dags att ta sig i kragen och ta sig ur huset ner till pendeln? Naglarna är färgade och hatten ska på.
Ha en fin kväll!

du dricker för mycket, men det förnekar du

WOOAAAH. Hallå ELLER. Jag mår lite småilla for the momento. Men det vänder snart. ... ELLER?
Innan vi ens kom in på Liseberg möttes vi av världens största spya och jag skämtar verkligen inte. AAAH. Jag har lite fobi. Tummen upp JAO. NJa..
Smockfullt liseberg och stackars Gina som frös. Dock hörde vi knappt Veronica då vi hamnade mitt framför en fjortiskör. Hah! Jävla cider.
Random och Gina vann stjärnvist. " Jag gillar inte ens toblerone.. "
Kändes dock inte helt rätt när ett gäng 95or kom fram från sin första fylla och skrek att de smygit sig in från staketen.
Mötte upp Louise och jag troooor vi hamnade på spontanfesten. Sista tåget hem och jag var nära sömnen redan innan start.
SNAAAART var det tänkt att dra till stenkullen och spendera mina sista timmar på jorden med sandra och pontan. Gårdagens smink jag luktar fortfarande Louise. Haha!

smockfullt


its the end of the world as we know it..

Jag körde på hatt igår. Den blev populär.

döljer ljudet av sms


får jag höra din röst?

Nog med knasigheter. TAGGA VERONICA MAGGIO IMORGON. Och jordens undergång på lördag! Fan go raggningsreplik det kan bli. Nej fan vad dum jag är. Usch. Nu ska jag fortsätta med hygienboken som tar död på maj!

lite trött ba, sorry man!

Nu ska ni få höra vad elin har haft för sig idag. (JO WILLE, NU BLIR DET ETT SÅNTHÄR INLÄGG)
Jag väntade på en jäveln i flera timmar (!!!) Men jag hade iaf Sandra som sällskap och hej hej hej VI BLEV ATTACKERADE AV MÖRDARFÅGLAR. (Läs: fiskmåsar) Ringt skumma samtal, Blåst iväg. Blivit attackerade av P12 som spelade fotboll. Träffat Rob, HELLOOO SPONTANDEJT på gräsplätten nedanför hjulet. Wierdo. Kramat en Nalle Puh.
Nämnde jag att william aldrig kom?

lisa

För du sa att man blir vacker om man följer sina drömmar...
men fan tänk om man inte har några då?
Äsch. Lisa Ekdahl is still the same och fan vad svag man är för hennes rööööst.

daydreamer


If the creek don't rise - Dylan LeBlanc
Lite matt och nja. Ingen riktig motivation till detdär jävla provet som innefattar hela fucking kursen. Inte heller att träna bort den.. Stora putmagen. Just nu vill jag bara ha fredagkväll och ett glas vin. Ett stort glas vin.

och jag grät, det är så jag gör när jag känner mig vilsen

Han gräver djupare i mig. Nära obehaglig känsla.. lurade jag mig själv?

jag kan inte säga nej till dig

'

du skriver, suddar ut, skriver och suddar ut


botox nästa?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article13024338.ab


ge mig arsenik!

Öhöhöhö. Fjärde koppen kaffe efter sovmorgon till tio. Pepp på att dra ut och springa! Men det är mest bara nu! GÅR PÅ HÖGVARV OCH LYSSNAR PÅ VERONICA MAGGIO! Tagga tagga taggtråd till fredag alltså. OCH HÅKAN DEN FJÄRDE <2343456778

och jag blev inte henne för att..?


men vafan hände med ljuset?


måndagsbarn


satan i gatan


rädslan

Flätat.. Bröd idag. Helt normalt. Ungefär som bilden ovan. Och jag som inte ens kan fläta hår.
Snabbt möte innan hemfärd och nu är jag helt slut. Ledig imorgon och då blir det PLÖÖÖGGG.

update

Precis smörjt in mig i diverse body lotions efter duschen som.. Blev lite längre än väntat. Jag är så jävla seg och snart blir det sängen med hygienboken. Wooooohu..

bro


peace bro

AAAHHH! Frukost. MANGO! Övermogen? LÖVELY. Anna Ternheim spelas och idag skulle jag behövt springa och plugga lite hygien.. OCH DUSCHA.. Ta en lång jävla dusch. Jag kommer nog bara göra det sistnämda. Titta på film och mysa lite by myself.

true story bro


sex och sprit


Kan. Inte. Slita. Mig. Ifrån. Datorn.
Snart får jag säkert urinvägsinfektion. Sånt har jag hört ett flertal gånger. Jag är jämt kissenödig. Men det är bara för det är så tråkigt att kissa. Dripp dropp. Nu sitter jag sådär äckligt nära datorskärmen igen. Förbjudna frukten och jag har precis insett hur jävla sällskapssjuk jag egentligen är ibland.
Inatt lyssnar jag på Lars Winnerbäck och drömmer om att dra på en spelning tillsammans med en mysig typ. Drömmer lite för mycket kanske. Visst kan man inte bli en livsnjutare och faktiskt kunna livnära sig på det? Fast.. Jag vill. Åldersnoja? Vemfan hade de senast. Vi dör nästa år. Eller? Isf vill jag snarast ha en tidsmaskin.

h&m


nära inpå nostalgi

HEJ UTVILAD! Midnatt och jag somnade som en stock. Idag är det kallt och jag sitter för första gången på länge med mjukisbyxor. Veronica Maggio spelas i någon sorts mix på youtube och jag taggar tills fredag! Liseberg you know? LÖVELY.
Efter skolan igår mötte jag och Sandra upp Pontus och William. Frysa i den kalla vårvinden på göteborgs gator, bli vettskrämd av fiskmåsar och skratta kanske lite för mycket åt ett litet barn på cykel..? Stackars killen som trodde jag skratta åt honom..
Hem till Floda och möta upp gamla klasskompisar och fan vad mycket jag skrattat. Magmusklerna värker, kinderna krampar och åh. Snart är det sommarlov.

haj

Sitter vid världens segaste dator.. MEN! Efter dagens enda lektion blev det H&M och denna bikinin följde med mig hem! Och ja.. Det blev nog den största storleken på överdelen.. 44. Jävla snygg iaf!
Skrattattack på pendeln hem.. " Vad kul att ni hade kul iaf "  sade en man som gick av. Aah! Alltid lika kul att träffa en gammal vän! Fast förlåt alla ni som stod ut med mitt förargliga skratt!

tidvis


jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv

humörsvängningar

Bästa medicinen = prata strunt med en fin vän.

zoom


välkommen till världens tråkigaste paradis

Jag har snöat in mig i ett träsk med Lars Winnerbäck och deffinitvt snöat in mig på ordet "snöat". Gråtit mig själv till sömn for no reason i två nätter. Stressat upp mig i onödan. Drömt om sommaren. Färgat utväxten. Drömt om Lars. Och Håkan. Dock inte tillsammans. (HehE)

hej jag heter elin och jag gillar små barn

HAHA DÖR, JÄVLA SMILE

inte lätt alla gånger

Min fina bikini jag köpte förra året har nu blivit för liten. Varför kan inte brösten ba sluta växa? Blir en sväng till H&M i veckan och köpa den.. största storleken de har (?)

love child


spökskepp

Jag tackar knasbollen som tackade nej till sommarjobbet och gav mig det! Ålderdomshem i tre veckor. Önska mig lycka till..?
Snart nyser jag och där gjorde jag precis det. En sväng ner till ica och köpa hårfärg och pigelin (MUMS). Hem till mig och dagdrömma om sommaren. Roadtrip med fritidskortet och småkonserter på Liseberg bland annat. Skaffa pojkvän också.. Jamen lycka till med den femman!
Nu sitter jag inne och pluggar med ett kryp som envisas att skrämma ihjäl mig. En rensning av inkorgen och skanning av datorn genomförs samtidigt. MULTITASKING eller vafasen det heter.
TJARÅ!

jag tänker aldrig på dig, bara ikväll

Nu drar jag ut och solar! Lugn! Jag ska försöka få lite skolarbete gjort också!

aldrig växa opp

Hela helgen har jag spenderat till mitt rum. Oj sikken knasig mening. Men jag har iaf fått träningsvärk och blåsor i händerna och kladdat ner hela mig i vit färg.. Finns fortfarande rester kvar i håret.
Hej hej pms humör och jobbiga jävla idioter och konflikter som jag får panikångest för.
En springtur runt sjön efter ett besök av Elin och lite plugg och bakning.

hej hej rakhyvel


kom bara närmre, du ska få mitt hjärta


alabama

Tim sov över inatt och fönstret var öppet.. Vaknade av fågelkvitter och att jag var intryckt mot väggen. Hej hej diss för liten säng!
Nu spelas Las Winnerbäck och jag har faktiskt legat ute i solen en liten stund idag! Dock tror jag inte jag fick någon vidare färg.. Huvudvärk och nu borde jag nästan stänge ner datorn.. Än är inte dagen förbi änna!

karoten

Fiffig rubrik till ett meningslöst inlägg. Men åh vad jag älskar denna fulfina bild som togs vid nääs för x antal år sedan av Louise och jag.

starta bilen hurricane


ledig!

Och idag har pappat varit snäll och låtit internet sitta i! Heh. Jag lyssnar på Håkans Känn ingen sorg för mig göteborg - skiva , från wow i somras. AAAHHH. NÄstan så att högtalarna går sönder och jag får tinitus. LÖVELY. Sov nästan 12 timmar inatt. ÄNNU MER LÖVELY! Och on top of that kommer Tim hit senare idag!

dimmiga dar

Matematik i nordstan, vara-tyst-och-titta-på-fåglar-stilla, hålla hand, frysa och använda jacka som täcke, ta skydd under trädet från regnet, ta konstiga bilder och förundras över en and som tog en tupplur i någon timme - seriöst, trodde den gått och dött!
Mysiga onsdag med en mysig Tim.

tre snabba idag


vinter ?!?!

HEMMAAA! En fråga.. Vart tusan kommer ni ifrån? Helt plötsligt KABOOM fick jag massvis med läsare. Fast jag känner er.. Ni kommer ICKE svara på denna fråga.
Men iaf. Kom nyss hem och jag är alldeless yr! Det måste vara någonting med Elins loka..
Idag var en sådan dag då man skrattar och skrattar fast man egentligen inte fick. Öppet hus på skolan och jag kunde inte sluta skratta åt allt och ingenting. Vad sjutton? Jag är dötrött så det blir att dra av sig masken och lägga sig.
Imorgon är jag ledig! Träffefelli träffa Tim bim! Och plugga matte! Och göra klart arbetet! Uuh. Har kvar lite ångest.
Men det kommer ordna sig.. Det gör det alltid.. Det kommer fixa sig till slut..

frusna fötter i en frusen värld


blue


krull krull krullhår

Jag älskar sovmorgon! En lång frukost och en lång dusch i ett ensamt hem. Lövely. Om ni sitter på jobbet.. Skolan eller diverse.. Blir ni inte lite avundsjuka?
....
Dock sov jag bara till 8, men det är ju bättre än 5!

en längtan


dagens tabbe

Jag pekar på nyhets..  och ber louise titta.
Jag: kolla aftonbladet.. fan obehagligt
Louise: *kollar på expressen* obehagligt att bin laden är död?
Bristen ut i skratt och tjejen i kassan ler lite diskret och kollar på mig medans vi vinglar ut ur butiken..
Notis: på aftonbaldets nyhets..sak stod det om de ständiga mörandet i Götet.

men vi är ganska snygga ändå

Säkert! på P3 and i love it. Det lugnar ner mig lite. Så stressad for the moment egentligen. Uppblåst. Ångestfull. Jag hinner inte med det jag borde.
MEN DET ÄR OKEJ NÄR SAKER OCH TING BLIR TILL EN UNDERBAR RÄFRENG.
Lite knas vecka med hopplahej uppehåll onsdag och fredag och känna sig lite efter när resten av gänget ska göra NP. Gäller att plugga plugga och plugga den tiden. + en tid hos tha ungdomsmottagningen!
Imorgon 14.00-19-30!

gissa vad jag gjorde efter skolan idag


nästan glad

Hjärta Lisa Ekdahl – Pärlor Av Glas Underbara röst. Jag spenderar mina sista timmar med min baby spotify innan han börjar kostar pengar. 7 on halv timma kvar </3
Ligger på mage på en allt för obekväm matta. Försöker googla mig fram om svar på skitfakta om tonfisk och räkor..
Bild från i vintras! .. Jävla grodperspektiv... Fan gör jag med handen? Dubbelhaka hej hej dubbelhaka!

bildsökning på google

Jahaaaaaaa. Det är såhär en räka ser ut.

sol på rumpan


Bli inte rädda för mig efter denna bilden.. Jag har väl lite bildbrist efter denna veckan och har gjort en riktigt dålig uppdatrering av bloggen. Jäkla seg vecka efter lovet!
Igårkväll åkte jag in och mötte Olivia och Hanna, sedan blev det Cortegen och Italiens uteservering, mysigt! Bortsatt från att man hade för lite kläder på sig kanske..

Idag ska jag KANSKE måla om rummet. Jag får nog vakna till lite först kanske. Åh, skjutit upp detta projekt i flera veckor nu! Fast jag borde göra klart mitt arbete... Hmm.

sommartider hey hey


RSS 2.0